1100 TL'ye kadar kulaklık önerileri

Evet! :D Genelde stoğu yok. Bugün baktım da QP üzerinde stoğu varmış, alınabilir.

İndirimde Cloud II veya Corsair Voit Elite RGB de bakabilirsiniz ancak bu modeli beğendiyseniz iyi olduğundan şüpheniz olmasın.
Ben de bulduğuma sevinmiştim ama şu an çok tok bir sevinme bendeki. Çünkü ay sonunda alabilirim sadece her sabah dua ediyorum stoklar bitmesin diye :D
 
1.5 yıldır kullandığım kulaklıkta böyle bir şey yaşamadım. Acaba yeni üretimlerde sorun olabilir mi? (Plastik de çok kırılacak gibi durmuyor.)
1.5 yıldır kullanıyorsun, sende olmamış olabilir. Fakat neredeyse bu kulaklığı alanların %40'ı bu sorunla karşılaşıyor. Ayrıca fiyatına göre iyi özellikler sunmuyor.

Ben buradan 30 kişi sayarım kafa bandı kırılan. Bence kırılacak gibi de duruyor. Kullanırken çok dikkatli takıyordum. :ROFL: Kafam büyük olduğundan da olabilir tabii.
 
Fiyatı düşer mi peki? Baktığım kulaklıkların sonu niye hep böyle? Yok birinin stoğu biter biri pahalılaşır.
Adamlar cidden beni duydu sanırım. :(

Air Pro bakabilirsin. Aynısı sanırım.

 
1.5 yıldır kullanıyorsun, sende olmamış olabilir. Fakat neredeyse bu kulaklığı alanların %40'ı bu sorunla karşılaşıyor. Ayrıca fiyatına göre iyi özellikler sunmuyor.

Ben buradan 30 kişi sayarım kafa bandı kırılan. Bence kırılacak gibi de duruyor. Kullanırken çok dikkatli takıyordum. :ROFL: Kafam büyük olduğundan da olabilir tabii.
Zaten ben sorun yok demedim hocam yanlış anlaşılmasın bu konulardan sonra HS35'i önermem zaten. Sadece eski konularda göremediğimi belirtmek istedim.
 
Sen Rampage'i savundun!

Şaka bir yana 300TL olan Eksa'yı falan kullanan kullanmayan öneriyor. Demek ki Rampage'de bir şeyler yapabiliyormuş. Ama PSU'da değil.

Ben de alayım dedim ama sistem topluyordum. Şu ekran kartları bizi bitirdi ya. 1660S'mi alsam 2060'mı alsam diyordum. Artık 1650S'e zor para yetiyor.
 
Merhaba. Müzik dinlemeyi oldum olası sevmişimdir. Müzik dinlemek, benim için özel bir şeydir. Bundan bir sürü kulaklık kullandım ve müzik dinleyen birçok arkadaşım oldu. Hatta 1500 TL'ye kadar olan kulaklıkların neredeyse tamamını kullandım.

Umarım güncel rehberim herkes için faydalı olur. :)

Not: Anakartınızdaki ses yongası kötüyse USB ses kartı olan modellere yönelmeniz tavsiyemdir.

Türkiye'den öneriler:

Trust 21661 Quasar Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (alınabilir bir model. Şahsen fiyatına göre fena bulmadım.)

Dark GH100 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (fiyatına göre beni gerçekten şaşırttı. Mikrofonu bir tık daha iyi olabilirmiş fakat ben beğendim.)

Redragon H120 Ares Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (dark ile hemen hemen aynı. :D)

Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık | Game Garaj (kullanmadım fakat kullananlar memnun. Ondan öneririm. Havit ürünü.)

James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com ("kulaklarınız eşeğe emanet edilecek kadar değersiz değildir" demedin mi? Şimdi niye eşeğe emanet edin diyorsun? 220 TL'ye alınmaz fakat 170 TL'ye düşerse alınır.)

HP Pavilion 400 4BX31AA Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (kullandım, fena da değil ama iyi bir indirime girmeden pek tercih edilesi değil.)

Rampage RGW9 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (rampage yine yapmış abi diyesim geldi. :ROFL: bu bütçedeki en iyisi.)

Tronsmart Glary Alpha RGB Gaming Oyuncu Kulaklığı (bu kulaklığın fiyatı da uygun ve iyi olduğunu söylüyor. Denemedim maalesef.)

Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (bu bütçenin ikincisi olabilir. Basları biraz kötü ama rahatlık ve mikrofon kalitesi olarak güzel.)

Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA (en fiyat performans bulduğum kulaklıklardan. Adamlar 300 TL'ye ses kartı koymuş. :D ses kalitesi, mikrofon kalitesi de cabası. Kafanı bandı normal kadameli olarak alıştığımız modellerden farklı fakat rahat olduğunu söyleyebilirim.)

Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık | Game Garaj (denemedim fakat incelemelerim sonucu bu kulaklığın da alınabilir olduğu kasına vardım.)

Kingston HyperX Cloud Stinger Core HX-HSCSC-BK Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (bu modeli şahsen ben beğenemedim fakat marka ve sünger yastıklı bir kulaklık istiyorsanız bakabilirsiniz. Ben şahsen deri yastıklı kulaklıkları daha çok seviyorum. :()

400 TL'ye normalde drop Plus önerirdim fakat stokları yok. Yeni Fury serisi kulaklıkları bekleyebilirsiniz veya alttaki yurt dışı önerilerine bakabilirsiniz.

Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (normalde bayıldığım bir model sayılmaz fakat 500 TL fiyat etiketiyle tercih edilebilir.)

Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (bu da aynı. 600 TL'ye fena değil.)

Takstar Pro82 Dinamik Studio/DJ Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (bunu da @perspektive'in önerisi üzerine ekliyorum. Mikrofonu yok ancak Cloud II kalitesine, hatta daha kaliteli bir kulaklık olduğunu söylüyor. Araştılarak tercih edilebilir.)

Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (listedeki kullanmadığım nadir modellerden. Kullananlar güzel olduğunu ve memnun olduklarını söylüyorlar.)

Corsair VOID RGB ELITE USB Premium 7.1 CA-9011204-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (corsair kalitesi, 7.1 oluşu, mikrofonun ve sürücülerinin kaliteli olması, USB ses kartına sahip olması, bu modelin artıları. Gerçekten iyi güzel bir model. Denediğimde beğenmiştim. Bazı arkadaşlar Corsair'ın yazılımı yüzünden sorun yaşamış fakat bende öyle bir şey olmadı.)

Kingston HyperX Cloud 2 KHX-HSCP Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (klasik. 5 yıllık kulaklık fakat halen taş gibi. Ses kartlı. Mikrofonuna, ses kalitesine ve rahatlığına diyecek bir şey yok... Fakat kronik ses kartı cızırtı sorunu varmış. Bazıları bundan rahatsız olabilir fakat bir şekilde halledilir diye düşünüyorum. Ben hiç kafama takmadım.)

Sennheiser GSP 300 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. Sennheiser görünce otomatik olarak kalite kelimesi aklıma canlanıyor. :ROFL: )

yurtdışından öneriler:

US $26.13 36% OFF|Mpow Air SE oyun kulaklığı 3.5mm kablolu kulaklık Surround ses oyun kulaklık gürültü önleyici mikrofon PS4 PC anahtarı oyun|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress (anakartınızdaki ses yongası iyiyse bu model de gayet iyi ve ucuz. 140 TL'ye kuponla alınabilir. Fury X'in kablolu versiyonu.)

US $18.45 40% OFF|EKSA oyun kulaklığı oyun E900 PRO kulaklık 7.1 Surround ses kablolu kulaklıklar LED USB/3.5mm mikrofonlu kulaklık Xbox PC PS4|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress (bir şey demeye gerek yok. Bütün ülkeye bu kulaklığı ben yaydım. Eksa'yı ben zengin ettim yemin ediyorum. :ROFL: drop Plus'ın logo basılmamış hâli. Aktif olarak bu modeli kullanıyorum ve kuponla 200 TL'yi kuruşuna kadar hak ediyor. Ses kartı bile koymuş adamlar.)

US $50.9 57% OFF|Mpow hava kablosuz/kablolu Stereo oyun kulaklığıı için PS4 PC Xbox One 17h çalma süresi mikrofonlu kulaklık USB verici bellek köpük|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress (fury X'in logo basılmamış hâli. Fiyatı kuponla çok çok uygun. Kablosuz isteyenler kaçırmasın. Kesinlikle rahat, performanslı ve uzun ömürlü.)

US $15.38 19% OFF|Profesyonel Led ışık oyun kulaklık bilgisayar PS4 PS5 Fifa 21 oyun kulaklıkları bas Stereo PC kablolu mikrofonlu kulaklık hediyeler|Telefon Kulaklıkları ve Radyo Kulaklıkları| - AliExpress (bunu da kullandım. Ucuz. Yine iyi sayılabilir.)

pek önermem. Her daim kablolulardan kötü oluyorlar çünkü. Fiyatları da 1100 TL bandını aşıyor.

- niye HS35 yok?
+ Artık kronik sorunlu diyebiliriz. Çünkü nerede HS35 görsem alan kişinin kafa bandının plastiği kırılmış. :ROFL: ben bunları görmeden önce de önermezdim ısrarla. Mikrofonu rezalet, ses kalitesi ortalama ve rahatlık olarak sınıfta kalan bir kulaklık bence. Yine de marka bir şeyler istiyorsanız 300 TL'ye Carbon modelini alabilirsiniz.

- Sen bu listeye neye göre yaptın, hayırdır?
+ Arkadaşlarımdan gelen dönütler, kişisel deneyimlerim, incelemeler ve videolar sonucu.

- Sen SteelSeries'i savunmadın!
+ Kim ne derse desin Arctis 3 ve Arctis 1 bu listeye giremez. Kimseye önermiyorum bu ürünleri.

- Şu model bence listeye girmeye hak ediyordu.
+ Yorumlardan yazabilirsiniz.

Bu öneri listesini yapmamda yardımcı olan ve fikirlerini aldığım @370770 ve @Samotne Ciasteczka'a sonsuz teşekkürler. Umarım faydalı olmuştur.

1100 TL'ye PC toplarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı