DarkWebKilır
Picopat
- Katılım
- 24 Ocak 2022
- Mesajlar
- 22
11.000 TL bütçe ile her şey dahil (sistem kasası, monitör, klavye, mause, kulaklık) sistem toplama tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.
Bu kadar uzun yazdığın için eline sağlık. Benimde acelem yok. Ama bu dolar kurunda pc almak zor.Valla şuan sistem toplamak akıl karı değil gibi. Uzun zamandır kardeşime yeni bir sistem toplamak istiyordum fakat parçaları ayrı ayrı almak çok mantıksız oluyor.
26 Aralık'ta İtopya'dan gtx 1650'li, 144 hz monitör dahil sistem 6999 TL'ye denk geldi. Onu aldık.
Sana tavsiyem, popüler youtube kanallarını takip edip bildirimleri açman. Onun dışında instagram hesaplarını da takip edip bildirimleri aç. Gerçekten piyasaya göre uyguna hazır sistemler denk geliyor. Üstüne kalan parayla klavye,mouse gibi şeyleri alırsın.
Eğer acelem var dersen bilemem tabi. Bizim acelemiz yoktu, uzun zamandır bekliyorduk. Ondan önce de bir sistem denk gelmişti fakat stok bitmişti, yetişemedik. 26 Aralık'taki nasip oldu.
Rica ederim.Bu kadar uzun yazdığın için eline sağlık. Benimde acelem yok. Ama bu dolar kurunda pc almak zor.
11.000 TL bütçe ile her şey dahil (sistem kasası, monitör, klavye, mouse, kulaklık) sistem toplama tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.