Sananebanane
Picopat
Daha fazla
takip etmeye başlayayım benGameGaraj İncehesap İtopya inventus Gaming gen TR ve Sinerji var benim bildiklerim.
takip etmeye başlayayım benGameGaraj İncehesap İtopya inventus Gaming gen TR ve Sinerji var benim bildiklerim.
11 bine RX 6600 sistem bulursan yapış. Takip etmene gerek yok, sitede indirim köşesi bölümü vartakip etmeye başlayayım ben
11 bine RX 6600 sistem bulursan yapış. Takip etmene gerek yok, sitede indirim köşesi bölümü var.
İndirim Köşesi
www.technopat.net
Bir fırsat olursa orada paylaşırlar arada baksan yeterli.
Ekran kartı maalesef kötü.Hocam Geb Oyun Bilgisayarı – RX 6500XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bunun işlemcisini sonra geliştirsem sıkıntı olur mu?
Hocam TeşekkürlerEkran kartı maalesef kötü.
![]()
Sinerji Sargas Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Sargas Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Alabiliyorsan bunu al bidaha zor bulursun bu sistemi.
Ekran kartı maalesef kötü.
![]()
Sinerji Sargas Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Sargas Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Alabiliyorsan bunu al bir daha zor bulursun bu sistemi.
Hocam Teşekkürler
Hocam arkadaş için sorucamda 15k için bir hazır kasa öneriniz var mı?
Üstteki sistemi alıp geçsin.Hocam Teşekkürler
Hocam arkadaş için sorucamda 15k için bir hazır kasa öneriniz var mı?
Üstteki sistemi alıp geçsin.
8 GB VRAMdan dolayı alinmaz maalesef. En az 12 olsa iyi olur. RX 6700 XT en iyi seçenek.Hocam arkadaş şöyle bir sistem bulmuş NOVA-7600 / INTEL I3-12100F / ASUS Dual Radeon DUAL RX 7600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR i3 olduğuna bakmayın 12. nesil.
8 GB VRAM'dan dolayı alinmaz maalesef. En az 12 olsa iyi olur. RX 6700 XT en iyi seçenek.
8 GB VRAM'dan dolayı alinmaz maalesef. En az 12 olsa iyi olur. RX 6700 XT en iyi seçenek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.