11000 TL'ye Sistem Toplama

Arkadaşlar peki bir de şunu sorayım tamam fikirlerinizi belirttiniz ben de araştırma falan yapıyorum fakat olayın bir de şu boyutu var ki monitör alınacak.Şöyle biraz baktım da sonuç olarak ekran kartım Nvidia olacak orası kesin e peki monitör olarak g-sync mi almalıyım free sync mi Nvidia olacaksa ekran kartı g-sync öneriliyor ama malum g-sync ler de free sync lere göre baya pahalı oluyo sizce free sync çok sorun yaratır mı Nvidia ekran kartlı sistemde fikirleriniz nedir ne almalıyım sizce

Arkadaşlar peki bir de şunu sorayım tamam fikirlerinizi belirttiniz ben de araştırma falan yapıyorum fakat olayın bir de şu boyutu var ki monitör alınacak.Şöyle biraz baktım da sonuç olarak ekran kartım Nvidia olacak orası kesin e peki monitör olarak g-sync mi almalıyım free sync mi Nvidia olacaksa ekran kartı g-sync öneriliyor ama malum g-sync ler de free sync lere göre baya pahalı oluyo sizce free sync çok sorun yaratır mı Nvidia ekran kartlı sistemde fikirleriniz nedir ne almalıyım sizce
G-sync olması gereken aman aman bir özellik değil aslında. Parası olan alır. Almayan bir şey kaybetmez ama alan birkaç bir şey kazanmış olur gibi düşünün.

Ama diğer sistem rtx bi ekran kartı sonuçta yani katılır mısın bilmem de markasız olmadığı sürece daha üst bi ekran kartının kötüsü bile daha düşüğün iyisinden iyidir gibi bir kanı var da danıştığım insanlarda ondan sordum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun bakım benchmark sonuçlarına. 1080ti 2070den daha iyi. Garip olan şu 1080ti-1300 dolar 2070-550 dolar. Ama ülkemizde aralarında 500 TL fark var sadece.

Arkadaşlar ben bilgisayarı aldım işte nasıldır iyi midir diye fikirlerinizi alacağım ama öncesinde çok acil olarak bişey sormam gerekiyor. Ekran kartı zarar görmesin diye ayrı göndermişler fakat şunu soracağım ekran kartının üzerinde fanların olduğu kısımda plastik bir kapak var boydan boya onu çıkarmam gerekiyor mu yoksa kalacak mı ? Şayet çıkarmam gerekiyorsa çok uğraştım ama çok çok zorlandım hatta plastiğe bi kaç yerde zarar verdim ekran kartına bişey olmasından korkuyorum. Çıkarmam gerekiyor mu onu

Arkadaşlar ben bilgisayarı aldım işte nasıldır iyi midir diye fikirlerinizi alacağım ama öncesinde çok acil olarak bişey sormam gerekiyor. Ekran kartı zarar görmesin diye ayrı göndermişler fakat şunu soracağım ekran kartının üzerinde fanların olduğu kısımda plastik bir kapak var boydan boya onu çıkarmam gerekiyor mu yoksa kalacak mı ? Şayet çıkarmam gerekiyorsa çok uğraştım ama çok çok zorlandım hatta plastiğe bi kaç yerde zarar verdim ekran kartına bişey olmasından korkuyorum. Çıkarmam gerekiyor mu onu
O kısmın fotoğrafını yüklerseniz daha iyi anlaşılır.

O kısmın fotoğrafını yüklerseniz daha iyi anlaşılır.
Atayım

A110787F-85AE-4DA9-84ED-2FF11D0374AE.jpeg

3BC333E0-443E-4F56-82F0-13C7E84604F5.jpeg

Yandan çektiğimde biraz daha belli oluyor açmaya çalıştığım ama mümkün değil çok zorluyo o yüzden merak ettim acaba çıkarmamam mı gerekiyor diye

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı