1100TL Şık kasa önerisi

Selamlar. Planladığım sistem için büyük ve şık duran bir kasaya ihityacım var. İstediğim şeylerden biri kasanın üst kısmının kessinlikle dümdüz olmaması, üst kapağu olsun istiyorum.

Örnek: Cooler Master MasterCase PRO 5 Super MidT ATX Modüler Siyah Kasa | ITOPYA veya Carbide Series SPEC-OMEGA RGB Mid-Tower Tempered Glass Gaming Case — Black gibi kasalar. Onun dışında ATX, siyah, mümkünse mesh yapıda bir kasa olması. Kasanın üst kısmına 240mm boyutunda bir sıvı soğutma takılacak yani bunuda desteklemesi lazım.

Mesela bu kasa çok güzel bir kasa ama üstü dümdüz ve çok çirkin gözüküyor: COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh White ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA

Büçem 1000-1100 TL maksimum.

Not: Corsair veya Cooler Master olursa daha iyi olur.

Bu arada bu çirkin dediğin kasa aksine çok iyi bence COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh White ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA güzellik göreceli ne yazık ki.
 
Hocam üstü dümdüz derken ne demek istiyorsunuz? Hiç anlayamadım gerçekten. Kasayı ayağınızın altına mı koyacaksınız da üstünün görüntüsü önemli onu anlamadım. Spec Alpha kasası bence daha çirkin gözüküyor.
Bence böyle çok kötü duruyor ya kafayı yerim odamda böyle kasalar görsem.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    94,9 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    62,1 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    49,8 KB · Görüntüleme: 32
@Baturs Corsair olarak o kasa modelleri bence biraz eski kaldı. iCUE 465X modeline de bakabilirsin ayrıca @Ardaaa11 attığı modeller de iyidir.

@Silinen üye imzandaki sisteme bakıyorum kendine zevkli ürünler seçmişsin ama niye Gamepower ile zavallı konu sahibinin kariyerini bitirmeye çalışıyorsun. 😟

Malzeme kalitesine hiç takılmadım haklısın sadece ihtişam peşine koştum 😅
 
Hocam üst tarafa 2 plastik koymadılar diye bence vazgeçmeyin bu kasalardan, bu bütçedeki en iyi gözüken ve iyi hava sirkülasyonuna sahip kasalar şunlar. Aklıma gelmeyen kasalar olmuş olabilir.

Phanteks P500A
Corsair 4000 serisi kasalar
XPG Battlecruiser
TD500 Mesh ve H500 Mesh
 

Geri
Yukarı