11400 TL sistem toplama

overclock yapmıcam uzun yıllar götürmesini istiyorum sadece yorumunuz için teşekkürler

overclock yapmıcam uzun yıllar götürmesini istiyorum sadece yorumunuz için teşekkürler

Overclock yapmayacaksanız sorun yok. Ryzen 5 3600 ile overclock yapacaksanız kule tipi soğutucu almanız gerekebilir sizin eklediğiniz soğutucu gibi. Seçtiğiniz sistemle ilgili yorumumu yaptım arkadaşlar da söylemiş zaten.

Uzun yıllar götürmesini istiyorsanız B550 anakart ve Ryzen 7 3700X tercih edin bu bütçede mutlaka.

Eğer parçaları tek tek alabilirseniz daha iyi olur. Ryzen 5 3600 nerede, Ryzen 7 3700X nerede. Hem buradan avantajınız olur hem de diğer parçalar daha ucuza ve kaliteli gelmiş olur. Kasayı toplamayı bilmeseniz bile video izleyerek çok rahat toplayabilirsiniz. Artık 2020'ye geldik. Ben de bilmiyordum ve korkuyor sayılırdım toplarken ama dikkatli olunca hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Toplamayı bilmediğinizi varsayarak yazıyorum biliyorsanız problem yok.

İlk defa topluyorum dediklerinize dikkat ederek düzeltme yapabilirim cok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…