Hocam RGB LED olmayınca kalitesiz olmuyor. Bunda düz LED var ve otomatik dönüş efekti sağlıyor. Fanlarının hava akışı T6 Ultra'dan daha iyi. Maalesef dolar kuru artmasından dolayı güzel bir ürün tavsiye edemiyorum bu fiyat bandına. Alabileceğiniz en iyi soğutucu bu olabilir. SE 224 XT Black Red White modelleri bununla takribi aynı fiyata satılıyordu fakat onların fiyatları da uçmuş. Şu anda bunu ve Arctic MX-4 ile kullanmaktayım. Bazen Thermagic ZF-12 kullanıyorum. Cinebench R23 gelişmiş testi veya Premiere renderlarında 80'i geçmiyor. R7 2700 4 GHz 1.358V ile aldığım ısı değerleri gerçekten iyi. Oyunlarda ortalama 50-55 arası geziniyor. Konularımda diğer O.C. profilleri ve soğutucunun incelemesini görebilirsiniz.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 925,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Eğer beğenmiyorum diyorsanız bunu alın derim bütçeyi arttırıp. T6 Ultra ile Mavi arasında hem performans hem de ses farkı aşırı var. Blok aynı da olsa 90mm fanın hava akışı hem kötü hem de çok ses çıkartacaktır ayrıca arka taraftaki fanın rulmanda sıkıntı yarattığını söyleyen bir çok kullanıcı var forumda.
İçerisinden çıkan termal macun yeterli seviyede kalitelidir.