1150 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
1181
Valorant oynuyorum kablolu olursa iyi olur tam olarak bütçem 1181 TL.

"GANKSENİNLE" kodu ile birlikte 1199 TL.

HB hesabında kupon varsa falan daha uyguna alırsın belki bunu.

"Gankseninle" kodu ile birlikte 1199 TL.

HB hesabında kupon varsa falan daha uyguna alırsın belki bunu.

Sen olsan hangisini alırdın?

Peki hızlı bozulur mu mikrofonu falan.

Yani machenike biraz daha yeni sayılır. Ancak ilk izlenimler oldukça olumlu dediğim gibi ergono misinden şikayet var sadece. Teknoloji şans işi biraz kolay kolay bozulmaz diye düşünüyorum.

Yani machenike biraz daha yeni sayılır. Ancak ilk izlenimler oldukça olumlu dediğim gibi ergono misinden şikayet var sadece. Teknoloji şans işi biraz kolay kolay bozulmaz diye düşünüyorum.

Bir şey soracağım bu kulaklığı başka siteden alabilir miyim var mı yani siteye pek güvenemedim de.

Ben bugün GX30 aldım. Kafa yapınız genişlemesine büyükse rahatsız edebilir. H2002P de biraz dar sayılır ona bakınca. Tercihimi GX30'dan yana kullandım.
ustam kafa ölçüleriniz nedir. Benimde şuan havit h2230d var. 30dk sonra kulaklarımı ağrıtmaya başlıyor. Arkadaşımda rampage miracle x1 var. Onu kullandım 2-3 saat bir ağrı vs bişey yapmadı acaba arasında boyut farkı var mıdır ?

Ustam kafa ölçüleriniz nedir? Benim de şu an Havit H2230D var. 30dk sonra kulaklarımı ağrıtmaya başlıyor. Arkadaşımda Rampage Miracle X1 var. Onu kullandım 2-3 saat bir ağrı vs bir şey yapmadı acaba arasında boyut farkı var mıdır?

Kafa ölçüsü nasıl alınır ki acaba hocam ya :D. Kulaklık yarın gelecek sanırım tekrar dönüş yapayım duruma göre. H2230D genel olarak rahatsız bir model bu arada bende denedim ergonomiden yoksun biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı