1150 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
1181
Kafa ölçüsü nasıl alınır ki acaba hocam ya :D. Kulaklık yarın gelecek sanırım tekrar dönüş yapayım duruma göre. H2230D genel olarak rahatsız bir model bu arada bende denedim ergonomiden yoksun biraz.
mesura yada iple çevresini ölçüp metreden bakmak lazım :D Evet baya bir rahatsız ediyor bende bakıyorum arkadaşın kulaklığından da alabilirim yada bu gx30 dan da alabilirim. 2-3 saat kulak ağrıtmasa yeter benim için.

Mesura ya da iple çevresini ölçüp metreden bakmak lazım :D evet bayağı bir rahatsız ediyor bende bakıyorum arkadaşın kulaklığından da alabilirim ya da bu GX30'dan da alabilirim. 2-3 saat kulak ağrıtmasa yeter benim için.

Şimdi evde mezura bakacağım ölçüyü bir kulak memesinden diğerine kafa bandı hizzasında deneyeceğim :D

Şimdi evde mezura bakacağım ölçüyü bir kulak memesinden diğerine kafa bandı hizzasında deneyeceğim :D

Hocam ortalama kulaklık hizzasından bir kulak memesinden diğerine yaklaşık 44-45 cm civarı ölçtüm ancak yatay ve dikey genişlik açısından fark edecektir. Onu da nasıl anlarız artık bilmiyorum. Elime geçince bir şekilde anlatırım.

Son düzenleme:

Hocam ortalama kulaklık hizzasından bir kulak memesinden diğerine yaklaşık 44-45 cm civarı ölçtüm ancak yatay ve dikey genişlik açısından fark edecektir. Onu da nasıl anlarız artık bilmiyorum. Elime geçince bir şekilde anlatırım.
teşekkürler ustam kulaklık hakkında deneyimlerini paylaşırsan sevinirim

Teşekkürler ustam kulaklık hakkında deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

Hocam kulaklık geldi. Ergonomik olarak biraz vasatın üstü sayılır ama kullanılmayacak derecede değil. Kafa bandını full yapınca kullanabiliyorum. Ses kalitesi falan da gayet iyi. Mikrofon olayından emin olamadım bir onu kontrol etmeye çalışıyorum.

Hocam kulaklık geldi. Ergonomik olarak biraz vasatın üstü sayılır ama kullanılmayacak derecede değil. Kafa bandını full yapınca kullanabiliyorum. Ses kalitesi falan da gayet iyi. Mikrofon olayından emin olamadım bir onu kontrol etmeye çalışıyorum.

Hocam bende GX30 aldım ama oyunlarda ses boguk geliyor yazılımını kurdum ama düzelmedi 7.1 falan da açık degil sebebini biliyor musunuz?

Hocam bende GX30 aldım ama oyunlarda ses boguk geliyor yazılımını kurdum ama düzelmedi 7.1 falan da açık degil sebebini biliyor musunuz?

Hocam kullanıyorum şu anda bir boğukluk yok gibi. İsterseniz başka USB portunda deneyin. Ya da EQ ayarı yapın.

teşekkürler ustam bu bana yeterliydi. Bana uygun olmaz gx30 ben başka modellere bakayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı