11500 TL'ye kadar MUX Switch laptop önerisi

Bütçe
10.000-11.500

VALENTIEN

Hectopat
Yakın bir zamanda, bu cihazı almayı planlıyorum, alacağım sistemde sadece CS:GO, Rocket league ve Valorant oynayacağım. Forumda gezinirken bu oyunlarda Mux Switch'in önem taşıdığını duydum. Sormak istediğim sorular var.

1- Sadece AMD tabanlı sistemlerde Mux Switch'in bir önemi var mı?

2- Eğer ki bir önemi yoksa, AMD laptoplarda farklı bir ad altında buna benzer bir sorun var mı?

3- Sadece AMD tabanlı sistemlerde Mux Switch'in bir önemi yoksa, alabileceğim en verimli oyun performansını alabilir miyim? (Bahsettiğim oyunlarda)

4- Bahsettiğim oyunları Mux Switch'in ve onun gibi etkenlerden etkilenmeden akıcı ve sorunsuz bir şekilde belirttiğim cihazda oynayabilir miyim?

5- Bu oyunları rahat bir şekilde oynayabileceğim 10.000₺ - 11.500₺ bandında bir cihaz varsa önerir misiniz?

Hocam anladığım kadarıyla siz bilgilisiniz bu konuda, sizi etiketlemek istedim, rahatsız ettiysem affola. @Radeon RX 5500M, @Ramazan Ö

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın bir zamanda, bu cihazı almayı planlıyorum, alacağım sistemde sadece CS:GO, Rocket League ve Valorant oynayacağım. Forumda gezinirken bu oyunlarda MUX Switch'in önem taşıdığını duydum. Sormak istediğim sorular var.

1- Sadece AMD tabanlı sistemlerde MUX Switch'in bir önemi var mı?

2- Eğer ki bir önemi yoksa, AMD laptoplarda farklı bir ad altında buna benzer bir sorun var mı?

3- Sadece AMD tabanlı sistemlerde MUX Switch'in bir önemi yoksa, alabileceğim en verimli oyun performansını alabilir miyim? (Bahsettiğim oyunlarda)

4- Bahsettiğim oyunları MUX Switch'in ve onun gibi etkenlerden etkilenmeden akıcı ve sorunsuz bir şekilde belirttiğim cihazda oynayabilir miyim?

5- Bu oyunları rahat bir şekilde oynayabileceğim 10.000₺ - 11.500₺ bandında bir cihaz varsa önerir misiniz?

Hocam anladığım kadarıyla siz bilgilisiniz bu konuda, sizi etiketlemek istedim, rahatsız ettiysem affola. @Radeon RX 5500M, @Ramazan Ö

1)evet artık var.
2)OPT'i musun hafifletilmiş sürümü var.
3)144+FPS verir ama Max FPS alacağınızı sanmıyorum.
4)oynatır ama ben bunu öneririm:

1)evet artık var.
2)OPT'i musun hafifletilmiş sürümü var.
3)144+FPS verir ama Max FPS alacağınızı sanmıyorum.
4)oynatır ama ben bunu öneririm:
Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Yakın çevremde monster kullanan yok, internetten duyduğum kadarı ile monster markasından uzak durmamızı söylüyorlar, bu söylediğiniz model beni sıkıntıya sokacak bir model değildir umarım. Ayrıca bu modelde mux switch özelliği var mı?

Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Yakın çevremde monster kullanan yok, internetten duyduğum kadarı ile monster markasından uzak durmamızı söylüyorlar, bu söylediğiniz model beni sıkıntıya sokacak bir model değildir umarım. Ayrıca bu modelde mux switch özelliği var mı?
Abra'da yeni kasalara geçildi, daha dayanıklı ve eskisindeki sorunların olmadığı söyleniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı