Sadece oyun değil 3D, render vs. işler içinde kullanacağım. Amazon'dan 11.500TL tutuyor. Belki Tayvan'dan tanıdıktan daha ucuza bile getirebilirim, gidecek bir tanıdık var. Olmazsa Amerika'dan artık bir şekilde almayı düşünüyorum.
Yorumları merak ediyorum. Şunu şöyle yap vs. gibi yorumlarınızı bekliyorum
Öncelikle RAID riskli birşey. Gereği yok. Siyah yerine mavi işini görecektir. 1TB Siyah alacağın paraya fazladan vererek araya SSD sıkıştırırsın kafan rahat 1TB mavin yerinde olur. Konuyla alakasızdı ama Render için siyah almak çok mantıklı değil. Gümrük kaç dolar bilemiyorum ama Türkiyeden toplayacağım Amazondan uyarlayabilirsin. KDV olmayacağından ekstra eklemeler yapabilirsin. Overclock yapacakmısın bilmediğimden Z170 anakart koyuyorum. H170 alıp daha ucuza getirebilirsin. MHz değerini yükseltmek istersen 64GB 4X16 yerine 32GB 2X16 ramlerden 2 tane alabilirsin. BEN 7200RPM bulamadığımdan 5400RPM koydum. İstersen soğutucuyu güçlendirebilirsin ben çok çok ağır render yapıcam işlemciyi adeta C4 gibi patlatıcam dersen. İ7 7700K testlerinde İ7 6800K`dan güçlü görünüyor gibi o yüzden koydum. Kusura bakma anlamam ben renderden...
Öncelikle RAID riskli birşey. Gereği yok. Siyah yerine mavi işini görecektir. 1TB Siyah alacağın paraya fazladan vererek araya SSD sıkıştırırsın kafan rahat 1TB mavin yerinde olur. Konuyla alakasızdı ama Render için siyah almak çok mantıklı değil. Gümrük kaç dolar bilemiyorum ama Türkiyeden toplayacağım Amazondan uyarlayabilirsin. KDV olmayacağından ekstra eklemeler yapabilirsin. Overclock yapacakmısın bilmediğimden Z170 anakart koyuyorum. H170 alıp daha ucuza getirebilirsin. MHz değerini yükseltmek istersen 64GB 4X16 yerine 32GB 2X16 ramlerden 2 tane alabilirsin. BEN 7200RPM bulamadığımdan 5400RPM koydum. İstersen soğutucuyu güçlendirebilirsin ben çok çok ağır render yapıcam işlemciyi adeta C4 gibi patlatıcam dersen.
Yanlız tayvandan tanıdık alıcak bana. Tayvan en ucuz satılan ülkelerden biri. Oyüzden gümrük kdv vs vs. Sorun değil. İkinci olaral insanların bu siyaha gerek yok mavi ol şeyini anlamıyorum abi. Aşırı böyle 500lira falan fark yok aralarında ve siyah daha performanslı diye alıyorum. Ben daha çok şu buildde sadece raid hakkında tam emin değilim. Topladığın sistem istediğim şeyin çok altında zaten
Yanlız tayvandan tanıdık alıcak bana. Tayvan en ucuz satılan ülkelerden biri. Oyüzden gümrük kdv vs vs. Sorun değil. İkinci olaral insanların bu siyaha gerek yok mavi ol şeyini anlamıyorum abi. Aşırı böyle 500lira falan fark yok aralarında ve siyah daha performanslı diye alıyorum. Ben daha çok şu buildde sadece raid hakkında tam emin değilim. Topladığın sistem istediğim şeyin çok altında zaten