11500TL Oyun ve Render İçin Sistem Toplama

Sadece oyun değil 3D, render vs. işler içinde kullanacağım. Amazon'dan 11.500TL tutuyor. Belki Tayvan'dan tanıdıktan daha ucuza bile getirebilirim, gidecek bir tanıdık var. Olmazsa Amerika'dan artık bir şekilde almayı düşünüyorum.

Yorumları merak ediyorum. Şunu şöyle yap vs. gibi yorumlarınızı bekliyorum :D

Eki Görüntüle 209887

Öncelikle koydugun görselteki anakart ve işlemci birbirinden uyumsuz dikkat etmeni öneririm. Onun dışında kasan yine koydugun görseldeki bileşenleri sığdırmada problem yaşayabilir. Hem işlemciyi hem ekran kartını sıvı sogutmalı seçmişsin güzel tercihler fakat kasayı MasterCase Pro 5 yada Maker 5 modeli seçebilirsin. Taiwan yada uzak doğu ucuzdur inancıda yanlış bence. Geçen ay Kore'deydim. Tamam elektronik ucuz ama öyle taa oralardan almaya değcek rakamlar değil, sonuçta oralarda da asıl fiyatlar dolar olarak yazılıyor ki geldiğinde gümrükte o ucuzluğuda senden geri çıkarıyorlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı