11'e geçenler ne yapmalı?

Bu sene TYT ve 11 konularını bitirmen çok işine yarar. Ders programı için profesyonel koçluk hizmeti sağlayan yerler var, oraya bakabilirsin veya okulundaki rehber öğretmenle görüşebilirsin. Senin rutinine göre en mantıklı programı onlar yazar. YKS'de bir hedefin varsa daha fazla vakit kaybetmemen iyi olur.
Bu sene tytyi tabi bitirebilir ancak 11de hem 11i hem de tytyi götürmek için günlük 4-5 saatlik bir çalışma gerektirir. Bu da arkadaşı ders çalışmaktan bıktırır, 11i 11de sağlam öğrenmesinin yeterli ve daha verimli olacağını düşünüyorum. Yaz döneminde tyt çok rahat bitiyor zaten. Yazın tyt bitirip bir yandan 11 tekrarı yaparsa hem yazın tytde 80 üstü netleri görür (bu sene tyt mat bitirecek) hem de 12 başlarken aklında 11 olmaz.
 
Konu anlatımlı kitaba gerek var mı ki? YouTube'dan çalışsa konuyu. Test kitabından da soru çözse?
Bu arada aşırı da kitap çözmeyin. Öyle yapıp denemryi ihmal etmeyin.

Ve problem.

Kankam kusura bakma ama YouTube'dan bir halt öğrenemezsin. Oradaki videolar konunun demosu gibi oluyor. Soru formatlarını en iyi kitapta görürsün.
 
Kankam kusura bakma ama YouTube'dan bir halt öğrenemezsin. Oradaki videolar konunun demosu gibi oluyor. Soru formatlarını en iyi kitapta görürsün.
Müfredat özellikle burayı anlat burayı anlatma, buradan bahset aman şuradan bahsetme diyor.

Hepside aynı şeyi anlatıyor, konu anlatım kitabında ekstra olarak soru tiplerini görürsün.
 
Konu anlatımlı alana kadar test kitabı alsak soru tiplerini öyle halletmemiz daha doğru olmaz mı?
Konu anlatımı alınacaksa Mustafa Yağcı dışı faso fiso olur, videodan farkı olmaz, tabiiki test kitabı daha mantıklı ama test kitaplarını satın alırken toplu alımı mantıklı görmüyorum, bitire bitire ilerlemekte fayda var.
 

Geri
Yukarı