11'e geçerken yapılan TYT matematik deneme sonuçları nasıl?

Hocam bu arada YKS'ye hangi yıl girmiştiniz? Ve 11. sınıfta günde kaç saat çalışıyordunuz?
Hocam bu arada 30 net yaptığım matematik denemesi bu. Sizce denemenin seviyesi nasıl? Ve bu deneme için 30 net iyi mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2024 yılında girdim. Günlük x saat tarzı bir planım yoktu fakat yıl boyunca birer tane paragraf/11. sınıf matematik/11. sınıf fizik/11. sınıf kimya/11. sınıf biyoloji kitabı bitirdim. Bunlara ek olarak okuldaki dersleri dinledim.
Çözdüğünüz denemeyi çözmemiştim fakat Bilgi Sarmal genelde orta zorlukta kitapları olan kaliteli bir yayınevi. 11. Sınıfa yeni geçen bir kişi için 30 net gayet güzel.

2024 yılında girdim. Günlük X saat tarzı bir planım yoktu fakat yıl boyunca birer tane paragraf/11. sınıf matematik/11. sınıf fizik/11. sınıf kimya/11. sınıf biyoloji kitabı bitirdim. Bunlara ek olarak okuldaki dersleri dinledim.
Çözdüğünüz denemeyi çözmemiştim fakat Bilgi Sarmal genelde orta zorlukta kitapları olan kaliteli bir yayınevi. 11. Sınıfa yeni geçen bir kişi için 30 net gayet güzel.

Tamamdır hocam çok teşekkürler. Ve 11. sınıf soru bankaları olarak hangi dersten hangi yayınları çözmüştünüz?

Merhaba ben 2 gün önce Özdebir tg 7 denemesinden matematikten 25 doğru yaptım. Bugün yaptığım Bilgi Sarmal yıldızlar karmasından ise 30 net yaptım sizce bu zamana göre netlerim nasıl?

Hocam öncelikle bunlara pek takılmamanızı öneririm, 11.sınıfa yeni geçmiş sizin gibi biri olarak erken. Zaten siz zamanı gelince düzenli bir şekilde programı oturttuğunuz zaman gerisi gelir dert etmeyin. Misal ben de şu an TYT'ye çalışıyorum, test ve deneme sorularında çıkmış sorulardan daha çok zorlanıyorum nasılsa. Önemli olan daha çok sonuç değil süreç bu konuda bence. Benden bir tavsiye, katılırsın katılmazsın sana kalmış. Ayrıca kötü değil netiniz, onu demeyi unuttum. :)

2024 yılında girdim. Günlük x saat tarzı bir planım yoktu fakat yıl boyunca birer tane paragraf/11. sınıf matematik/11. sınıf fizik/11. sınıf kimya/11. sınıf biyoloji kitabı bitirdim. Bunlara ek olarak okuldaki dersleri dinledim.
Hocam öncelikle sizi tebrik ederim çok iyi bir sıralama yapmışsınız benim 2 sorum olacaktı.
1-Tıp mı mühendislik mi tercih ettiniz?
2- TYT Fen sizce 3 haftada biter mi? TYT Fende 9.sınıf konularına hakimim bu arada.

Hocam öncelikle sizi tebrik ederim çok iyi bir sıralama yapmışsınız benim 2 sorum olacaktı.
1-Tıp mı mühendislik mi tercih ettiniz?
2- TYT Fen sizce 3 haftada biter mi? TYT Fende 9.sınıf konularına hakimim bu arada.
1) Mühendislik.
2) Temeliniz olduğunu hesaba katarsak büyük ihtimalle konuları bitirebilirsiniz fakat kendi durumunuzu en iyi kendiniz bilirsiniz, 3 haftada konuları bitirmeyi kafaya takıp konuları anlamadan geçmeyin.

1) Mühendislik.
2) Temeliniz olduğunu hesaba katarsak büyük ihtimalle konuları bitirebilirsiniz fakat kendi durumunuzu en iyi kendiniz bilirsiniz, 3 haftada konuları bitirmeyi kafaya takıp konuları anlamadan geçmeyin.

Hocam elinizde varsa 12. sınıfta girdiğiniz ilk TYT denemesini atabilir misiniz?

1) Mühendislik.

Yani kaç net yaptığınızı.

Son düzenleme:
Hocam elinizde varsa 12. sınıfta girdiğiniz ilk TYT denemesini atabilir misiniz?
1723896215330.png

İlk denemem bu fakat çoğu denemede 100 net üzeri yapıyordum.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2286598

Hocam peki 11. sınıftaki derslerinizin gelişimini görebilmeniz adına neler yaptınız? Yani örnek olarak 11. sınıf denemelerine girdiniz mi?

Eki Görüntüle 2286598

Ve hocam son olarak 11. sınıfta ne kadar sürede bir TYT genel veya branş denemesi çözüyordunuz?

Son düzenleme:
Hocam peki 11. sınıftaki derslerinizin gelişimini görebilmeniz adına neler yaptınız? Yani örnek olarak 11. sınıf denemelerine girdiniz mi?
Ve hocam son olarak 11. sınıfta ne kadar sürede bir TYT genel veya branş denemesi çözüyordunuz?
11. Sınıfta okulumuz çok deneme yapmadı ve yaptığı denemeler TYT denemesiydi, 11. sınıf denemesine hiç girmedim. Okul derslerini dinleyip soru bankasından soru çözerek ilerledim.
Günde bir deneme çözerek 40 denemelik fen denemesi bitirmiştim onun dışında bir düzenim yoktu ve çok deneme çözmezdim. Fakat size tavsiyem haftada en az 1 TYT genel denemesi çözmeyi rutin haline getirmeniz. 12. sınıfa gelince rutin oluşturmak zor oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı