11Mbps ile 100Mbps arasında MS farkı olur mu?

Sadece bu kısım hatalı, fiber için o durum pek te geçerli olmuyor :)
Bizzat Fiber kullanıcısı olarak bu durumu yaşadım hatta telefonuma oyun indirirken başkasından laf bile yedim. Belki DSL altyapıya göre daha az etkili oluyordur ama bu durum oluyor 😀

Ben Superonline abonesiyim ve fiber hattı buraya çektiklerinden beridir o servis sağlayıcıyı kullanıyorum. Sizin altyapıyı kim çekti acaba? Kendilerinden alırsanız daha rahat oluyorsunuz. Fiyat avantajı ve hizmet kalitesinde artış oluyor ister istemez.

Galiba Türk Telekom ama çok pahalı geldi bana 35Mbps yok bir de Turkcell'in 35Mbps'yi sattığı fiyata 24Mbps satıyor ve taahhüt beni çok korkutuyor 😅

Hocam GPON altyapınız varsa şu tarih için en iyisi Türk telekom'dur.

Bazı kişiler sövebilir ama Millenicom sosyal medya sitelerinde yavaşlattığını görebiliyoruz diğer firmalar TT kadar yüksek fiyatlı ve taahhütlü.

Telekom'da aynı ama altyapı sağlayıcınızdan almak sizin için daha faydalı olacaktır.

Hocam GPON altyapınız varsa şu tarih için en iyisi Türk telekom'dur.

Bazı kişiler sövebilir ama Millenicom sosyal medya sitelerinde yavaşlattığını görebiliyoruz diğer firmalar TT kadar yüksek fiyatlı ve taahhütlü.

Telekom'da aynı ama altyapı sağlayıcınızdan almak sizin için daha faydalı olacaktır.
GPON'un olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

1597609303249.png

Binanıza böyle bir kutu konuldu mu?

18-26 yaş aralığında biri var ise Selfy kampanyası oldukça güzel.

Ama 45 yaşında bir birey için işler değişiyor maksimum bütçeniz nedir?

18-26 yaş aralığında biri var ise Selfy kampanyası oldukça güzel.

Ama 45 yaşında bir birey için işler değişiyor maksimum bütçeniz nedir?
Maalesef 18-26 arası kimse yok ben 15'im zaten. Maksimum bütçe ise 100tl'yi 5 10tl aşabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı