MatePad 11.5S ‘ de olabilir. Oyunlarda güzel performans veren bir işlemcisi var gibi görünüyor.Hem güzel oyun oynatıp hemde ders için alınacak bir tablet yok o bütçe de ama oyun performansından biraz kısarım dersen S9FE al.
Ek olarak sanırım şuan Hepsiburada da kalem hediyeli matepad 11.5s. Bi bak derim.Hem güzel oyun oynatıp hemde ders için alınacak bir tablet yok o bütçe de ama oyun performansından biraz kısarım dersen S9FE al.
MatePad 11.5S ‘ de olabilir. Oyunlarda güzel performans veren bir işlemcisi var gibi görünüyor.
O paraya laptop alırsın daha rahat not alırsın. Tablet istiyorsan Samsung Galaxy Tab A9 al eğer cidden performansa not almaya çok önem verceksen Samsung Galaxy Tab S6 lite ve üstü al.Sınır 12K. Üstüne çıkamam maalesef. Önerileriniz nelerdir? Amacım derste not tutmak ve arada oyun oynamak.
Bence önerilerim güzel.O paraya laptop alırsın daha rahat not alırsın. Tablet istiyorsan Samsung Galaxy Tab A9 al eğer cidden performansa not almaya çok önem verceksen Samsung Galaxy Tab S6 lite ve üstü al.
S6 Lite'ı belki anlarım da hocam A9'u niye tavsiye edersiniz ki? Arkadaş bütçesinin 12 bin tl olduğunu söylemiş siz gelip 4 bin TL'lik tablet öneriyorsunuz.O paraya laptop alırsın daha rahat not alırsın. Tablet istiyorsan Samsung Galaxy Tab A9 al eğer cidden performansa not almaya çok önem verceksen Samsung Galaxy Tab S6 lite ve üstü al.
Bence önerilerim güzel.
Benim amacım bütçe dostu olmak şuan A9 u kullanıyorum ve cidden çok güzel sadece hafızada sorun çekiyorum ama ders için kullanırsan hafızada sorun çekmeksiniz.S6 Lite'ı belki anlarım da hocam A9'u niye tavsiye edersiniz ki? Arkadaş bütçesinin 12 bin tl olduğunu söylemiş siz gelip 4 bin TL'lik tablet öneriyorsunuz.
O paraya laptop alırsın daha rahat not alırsın. Tablet istiyorsan Samsung Galaxy Tab A9 al eğer cidden performansa not almaya çok önem verceksen Samsung Galaxy Tab S6 Lite ve üstü al.
Bence önerilerim güzel.
Alma 9.nesil.İkinci elde alabilirim. iPad 9.nesil, MatePad 11, s9FE arasında kaldım. Sizce hangisi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.