Selamun aleyküm hayırlı günler, LG 27GP850-B, 2K çözünürlük, 165Hz (O/C ile 180Hz), IPS panel, ve G-SYNC/FreeSync desteği sunan bir monitördür. Oyun performansı ve renk doğruluğu konusunda iyi bir tercih olur, fiyatı 12.000 TL civarındadır hocam ekran konusunda zaten çoğunun panelini üreten LG'yi öneririm
Dell listenizden silin, F/P bir monitördü ama 2024 yılı için demode bir ürün.
AliEgemen beğenmediğiniz konuya açıklık getirmenizi ya da daha iyi bir tavsiyeniz varsa onu önermenizi rica ederim. Dell'in bahsedilen modeli şu an bu monitörlere rakip bile değil.
Dell listenizden silin, F/P bir monitördü ama 2024 yılı için demode bir ürün.
AliEgemen beğenmediğiniz konuya açıklık getirmenizi ya da daha iyi bir tavsiyeniz varsa onu önermenizi rica ederim. Dell'in bahsedilen modeli şu an bu monitörlere rakip bile değil.
Hocam Asus güzele benziyor 10 bit olmaması biraz kafa karıştırıcı ama Dell konusunda Rtings ve incelemeler kesinlikle sizinle aynı fikirde değil 2024 için bile çok güzel bir model.
Hocam ASUS güzele benziyor 10 bit olmaması biraz kafa karıştırıcı ama Dell konusunda rtings ve incelemeler kesinlikle sizinle aynı fikirde değil 2024 için bile çok güzel bir model.
Amerika da 169 dolara satılan bir monitör, ülkemizde olması gerekenden fazla değer verildiğini düşünüyorum. 6-8 bin ₺ aralığında F/P efsanesi olabilir ama üstüne çıktığınızda daha fazlası var.
The Dell G2724D is an entry-level gaming monitor with a 27-inch screen and 1440p resolution. It has a 165Hz refresh rate, and it's designed for gamers who need a...
www.rtings.com
@Bilek Mamba kağıt üstünde bakarsak MSI en iyileri, alternatif olarak ASUS düşünülebilir. İncelemeler oldukça iyi.
Hocam benim adima onemli seylerden biri misal monitor 10 bit verebiliyor ama 180hz monitor max 144hz de verebiliyor 10biti ben bu durumdan hoslanmiyorum kullanamamak demek bu benim icin. Sanirim asus 8bit+frc ve 180de de verebiliyor. Msi bilmiyorum. Ben de lg alacaktim zam geldi.