12.000 TL 2K monitör önerisi

Bilek Mamba

Femtopat
Daha fazla  
2K monitör alacağım. Aradığım kriterler: Kaliteli IPS panel, 144Hz ve üzeri, en fazla 12.000 TL.

Aslında 2 monitör arasında kaldım.

1)MSI MAG 274qrf qd e2(MAG 274QRFW stokta yok olsa o da olabilirdi bunun yerine)
2) Dell G2724D.

Ayrıca MSI ın bu modelinde NVDIA G SYINC desteği bulunmuyor diye biliyorum. Bu bir problem olur mu? (Ekran Kartım: 4060ti 8 GB)

Bunlar dışında önerilere açığım. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:
Selamun aleyküm hayırlı günler, LG 27GP850-B, 2K çözünürlük, 165Hz (O/C ile 180Hz), IPS panel, ve G-SYNC/FreeSync desteği sunan bir monitördür. Oyun performansı ve renk doğruluğu konusunda iyi bir tercih olur, fiyatı 12.000 TL civarındadır hocam ekran konusunda zaten çoğunun panelini üreten LG'yi öneririm

Dell listenizden silin, F/P bir monitördü ama 2024 yılı için demode bir ürün.

AliEgemen beğenmediğiniz konuya açıklık getirmenizi ya da daha iyi bir tavsiyeniz varsa onu önermenizi rica ederim. Dell'in bahsedilen modeli şu an bu monitörlere rakip bile değil.

Son düzenleme:
Hocam Asus güzele benziyor 10 bit olmaması biraz kafa karıştırıcı ama Dell konusunda Rtings ve incelemeler kesinlikle sizinle aynı fikirde değil 2024 için bile çok güzel bir model.

Hocam ASUS güzele benziyor 10 bit olmaması biraz kafa karıştırıcı ama Dell konusunda rtings ve incelemeler kesinlikle sizinle aynı fikirde değil 2024 için bile çok güzel bir model.

Amerika da 169 dolara satılan bir monitör, ülkemizde olması gerekenden fazla değer verildiğini düşünüyorum. 6-8 bin ₺ aralığında F/P efsanesi olabilir ama üstüne çıktığınızda daha fazlası var.

@Bilek Mamba kağıt üstünde bakarsak MSI en iyileri, alternatif olarak ASUS düşünülebilir. İncelemeler oldukça iyi.

Ben msi karar verdim bugün alacaktım ama ASUS niye önerildi bu kadar

Ben msi karar verdim bugün alacaktım ama ASUS niye önerildi bu kadar
Hocam benim adima onemli seylerden biri misal monitor 10 bit verebiliyor ama 180hz monitor max 144hz de verebiliyor 10biti ben bu durumdan hoslanmiyorum kullanamamak demek bu benim icin. Sanirim asus 8bit+frc ve 180de de verebiliyor. Msi bilmiyorum. Ben de lg alacaktim zam geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…