12.000 TL GameGaraj laptop alınır mı?

Cristabol Brown

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2020
Mesajlar
735
Çözümler
2
Yer
Antalya
Arkadaşlar marka takıntımı yenip son olarak bunu: Slayer 5XL-3050Ti - Game Garaj
Almaya karar verdim. Açıkçası soğutmasından, hoparlöründen, malzeme kalitesinden memnun kalamadım fakar başka bir seçeneğimde yok. Stok yok, çeşitlilik yok. Normalde.
ASUS TUF FX506HCB-HN144 Intel Core i5 11400h 8 GB 512 GB SSD RTX3050 FreeDOS 15.6" FHD taşınabilir bilgisayar.
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...gaza=MondayBilisim&url_src=ios-product-detail bunu alacaktım fakat kampanyası bitti 10kdan 11.5k ya çıktı. Ben 21 inçten 17.3'e geçeceğim ve 15.6 gerçekten aşırı küçük geliyordu bu modeli almamamın bir sebebide buydu. 17.3 bile küçük geliyor fakat masaüstü PC almak istemiyorum hem fiyatlarından hem de laptoplara göre dezavantajlarından dolayı. Her neyse son olarak her zaman yaptığım gibi öneri isteyeceğim. Eğer mantıklı bir öneri almazsam, GameGaraj'dan devam edeceğim.
Bütçem maksimum 12K bu arada.
 
Marka takıntısı olmamak kaydıyla gayet güzel bir seçim ama buradaki ana kriter şu olmalı 8 GB RAM şu anki oyunlar için yetersiz bu sebepten dolayı ileride bir upgrade yapmak istediğinde garanti dışında kalacak mı yani sen evde kendim RAM arttırımına gittiğinde garanti bunu kabul edecek mi Monster bir sorun yapmıyor ama GameGaraj bir sorun yapıyor mu bu önemli
 
Marka takıntısı olmamak kaydıyla gayet güzel bir seçim ama buradaki ana kriter şu olmalı 8 GB RAM şu anki oyunlar için yetersiz bu sebepten dolayı ileride bir upgrade yapmak istediğinde garanti dışında kalacak mı yani sen evde kendim RAM arttırımına gittiğinde garanti bunu kabul edecek mi Monster bir sorun yapmıyor ama GameGaraj bir sorun yapıyor mu bu önemli.

AAA çok pardon ben onu söylemeyi unutmuşum. 256 GB M.2 SSD'yi çıkarttırıp 1TB M.2 SSD ve 1 tane daha 3200MHz 8 GB RAM taktıracağım. Toplam 11460TL olmuş oluyor o zamanda. Bu bütçemi bayağı zorlamış halim. 600TL daha ver 12K ya tamamla şunu bunu alırsın demeyin lütfen.
 
Bence toplam 11.460 TL'ye on numara bir konfigürasyon yapmışsın sonuç olarak bütçe bu daha fazla zorlamanın anlamı yok site üzerinde konfigürasyon yapabilmek çok avantajlı olmuş bence uzun yıllar seni mutlu edecek bir bilgisayar güle güle kullan
 

Yeni konular

Geri
Yukarı