12.000 TL laptop önerisi

Bütçe
12000
Bence Lenovo ideapad 5 pro senin için en uygunu çünkü hem ekranı 2k hemde ekran CD'si yüksek. Asus bende kullanıyorum 250cd %45 NTSC net kalite değil. Ben 2.ekranla kullandığım için sıkıntı yok. Lenovoyu kesinlikle seçmeni öneririm. Pro'larının ekran kaliteleri gerçekten iyi seviyede.
 
Benim de favorim şu an o ama birkaç yabancı forumda ince olduğundan ısınıyor gibi yorum yapmışlar. Isı değerlerini de bulamadım. Ayrıca hafifliği ve bataryası Gaming'lere nazaran daha iyi olduğundan bunu almayı düşünüyorum ben de.

Bence Lenovo Ideapad 5 Pro senin için en uygunu çünkü hem ekranı 2K hem de ekran CD'si yüksek. ASUS bende kullanıyorum 250CD %45 NTSC net kalite değil. Ben 2.ekranla kullandığım için sıkıntı yok. Lenovo'yu kesinlikle seçmeni öneririm. Pro'larının ekran kaliteleri gerçekten iyi seviyede.
İndirimlerde RTX 3060 laptop bulabilirsin.
Fazla zamanım yok bir hafta içinde almam lazım geç bile kaldım dersler için. Şuanda önerdiğin varsa inceleyebilirim.
Monster, GameGaraj istemiyorum direk eleyebiliriz.
 
Evet gaming değil aslında bilgisayar o yüzden ısınma sorunu olabilir. Ama daha çok profesyonel iş için yapılmış modeller olduğu için orayı bilemiyorum. Ağır oyunlar oynamıyorsan sorun teşkil etmez. Yani süreklli güncel oyun oynayacam derdin yoksa.
 
Evet Gaming değil aslında bilgisayar o yüzden ısınma sorunu olabilir. Ama daha çok profesyonel iş için yapılmış modeller olduğu için orayı bilemiyorum. Ağır oyunlar oynamıyorsan sorun teşkil etmez. Yani süreklli güncel oyun oynayacağım derdin yoksa.

Dediğim gibi oyun için almıyorum sadece boş vakitlerimde oynarım o da hafta sonları 2-3 saat. Başka önerileriniz var mı?
 
Bence en doğrusu ideapad5 pro olacaktır. İşlemcisi fazlasıyla güçlü, panel kalitesi gerçekten en iyi laptop panellerinden. Ben olsam onu tercih ederdim bu civarda.
 
Peki teşekkürler Lenovo'yu tercih edeceğim. Konuyu kapatabiliriz.
Umarım beğenirsiniz. Aldıktan ve kullanım sağladıktan sonra tekrar yazarsanız buraya bende fikirlerinizi duymak isterim. Gerektiğinde insanlara önerebilmek adına tekrardan :) Hayırlı olsun şimdiden. Bence en doğru seçim oydu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı