12.000 TL oyun ve Adobe programları için laptop önerisi

Serhatfx

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, Adobe programları için renk doğruluğu iyi olan ve aynı zamanda oyun oynamak için laptop bakıyorum. Bütçem 12.000 TL civarı. Önerilerinize açığım.

Sene 2020 hala laptop yerinde açılan konuya masaüstü önerisi yapılıyor. Adam masaüstü mü laptop mu alayım dememiş.

Bende iPad alacağım çevrem masaüstü alırsın o paraya ne yapacaksın diyenler var ön yargı kırılmıyor.

Merhaba, gittiğim yerlerde yanımda götürebilmek için laptop bakıyorum.
MSI alabilirsin. Onun dışında Asus Zenbook, Asus Rog veya Acer Nitro'lara bakabilirsin. HP Pavilion'ların da sorunları çözüldü diye biliyorum yenilikleriyle. Monster önermem, ısınma sorunuyla beraber malzeme kalitesi düşük. Kanser olursun.

Merhaba arkadaşlar, Adobe programları için renk doğruluğu iyi olan ve aynı zamanda oyun oynamak için laptop bakıyorum. Bütçem 12.000 TL civarı. Önerilerinize açığım.

Bu paraya daha iyi donanımlı laptoplar var ancak bu sizin gibi Adobe kullananlar için üretilmiş bir laptop. Ekranı 500 nit 144Hz ve %100 Adobe RGB. Diğer Adobe RGB'yi tam karşılayan laptoplar çok daha pahalı. 1650 Ti 4-5 sene rahatça oyunları açacaktır.

Bu msi nasıldır %45 NTSC diyor ekran kalitesi nasıldır?
Ya da bu HP nasıldır özelliklerine göre fiyatı uygun geldi ekranı nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…