Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 13 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, bana 10-12K arası kasa önerebilecek var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023
A AbdullahTaha Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 924 Çözümler 6 13 Haziran 2023 #2 0 mı 2. el mi ? Nvidia Amd İntel gibi özel tercihin varmı ?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.473 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 PSU'yu FSP yaparak değerlendirilebilir diye düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
PSU'yu FSP yaparak değerlendirilebilir diye düşünüyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 13 Haziran 2023 #4 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Aşağıdan PSU'yu FSP yap ve bunu alabilirsin gayet iyi bu fiyata.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Aşağıdan PSU'yu FSP yap ve bunu alabilirsin gayet iyi bu fiyata.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.473 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #5 caglar_universal dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Aşağıdan PSU'yu FSP yap ve bunu alabilirsin gayet iyi bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Aklımı mı okuyorsun hocam? @YigiTZ0 senin bir önerin var mı hocam? Son düzenleme: 13 Haziran 2023
caglar_universal dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Aşağıdan PSU'yu FSP yap ve bunu alabilirsin gayet iyi bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Aklımı mı okuyorsun hocam? @YigiTZ0 senin bir önerin var mı hocam?
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 13 Haziran 2023 #6 Kasayı aldım çok sağ olun. PSU değiştirildi bu arada FSP yaptım.