12.000 TL sistem toplama

Bütçe
12000
İncehesap'ın gaming gecesinden parçaları ucuza getirebilirsin.
Hocam öyle de her akşam onları takip edersem bu pc yi anca aralıkta toplarım

Hocam peki bu Zotac, MSI, ASUS, Galax falan gibi markaların ekran kartları arasındaki fark nedir, yok deniliyor ama fiyat farkı çok fazla.

Hocam öyle de her akşam onları takip edersem bu PC'yi anca aralıkta toplarım.

Ben ilk bileşenimi 16 Eylül’de aldım. RTX 3070 15 Ekim’de çıkar da o zamana kadar indirmden toplarım diye. Şu an sadece ekran kartı kaldı. Yarınki Gaming gecesini bekliyorum onun için de.

Eğer sizin de aceleniz yoksa İncehesap Gaming gecesi, İtopya hafta sonu indirimlerini takip edin. Hepsiburada’da çok iyi indirimler oluyor bazen. Bir ay sürmeden toplarsınız böyle. Diğer tarafta da kur sorunu var gerçi. Türkiye’de eğlenmek çok zor gerçekten.

Ben ilk bileşenimi 16 Eylül’de aldım. RTX 3070 15 Ekim’de çıkar da o zamana kadar indirmden toplarım diye. Şu an sadece ekran kartı kaldı. Yarınki Gaming gecesini bekliyorum onun için de.

Eğer sizin de aceleniz yoksa İncehesap Gaming gecesi, İtopya hafta sonu indirimlerini takip edin. Hepsiburada’da çok iyi indirimler oluyor bazen. Bir ay sürmeden toplarsınız böyle. Diğer tarafta da kur sorunu var gerçi. Türkiye’de eğlenmek çok zor gerçekten.

Hocam bu PC toplama olayı benim yıllardır hayalini kurduğum bir olay ve alacağım bilgisayar bir süre beni götürsün ıstiyorum acele etmekte istemiyorum ama kura baksanıza böyle giderse ne zaman toplayacağımı falan kestiremiyorum 1 sene daha sabır etsem biraz daha para biriktirsem diyeceğim ama artık yeni nesil oyunlar konusunda çok beklediğimi düşünüyorum oyunculuk kalmadı eğitim hayatı yüzünden benim ailemin durumuda belli benim kendi çabamla olursa olucak o kadar çok oyun var ki oynayıp bitireceğim hayaliyle yaşıyorum öğrenciyim de zaten 2 yazdır bu PC için çalışıyorum ihtiyaçlarımda var ama sırf PC toplayacağım diye kendimi avutuyorum yoruldumda çalışmaktan bir yerden iş bir yerden okul gerçi okulumun son senesi ama bir yandanda artık oyunları oynamak istiyorum.

1
Hocam bu PC toplama olayı benim yıllardır hayalini kurduğum bir olay ve alacağım bilgisayar bir süre beni götürsün ıstiyorum acele etmekte istemiyorum ama kura baksanıza böyle giderse ne zaman toplayacağımı falan kestiremiyorum 1 sene daha sabır etsem biraz daha para biriktirsem diyeceğim ama artık yeni nesil oyunlar konusunda çok beklediğimi düşünüyorum oyunculuk kalmadı eğitim hayatı yüzünden benim ailemin durumuda belli benim kendi çabamla olursa olucak o kadar çok oyun var ki oynayıp bitireceğim hayaliyle yaşıyorum öğrenciyim de zaten 2 yazdır bu PC için çalışıyorum ihtiyaçlarımda var ama sırf PC toplayacağım diye kendimi avutuyorum yoruldumda çalışmaktan bir yerden iş bir yerden okul gerçi okulumun son senesi ama bir yandanda artık oyunları oynamak istiyorum.
11917 TL hocalarım anakart fln ram fln nasıl kasada var tabi
Rtx 3000 serisini bekliycem
Arkadaşlar nabayım açtık konuyu ama dolar 8.30 sizler naptınız ne topladınız

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201016-125209.png
    Screenshot_20201016-125209.png
    103,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Hocam, aldınız mı hiç bileşen? 2080 Super alacağınıza Palit 3070 alın 6999₺’ye bütçeniz kurtarıyorsa. 1080P’de oynayacağım diyorsanız ve acil sistem lazımsa 2070 düşünebilirsiniz. İlk parçamı 16 Eylül’de aldığımda dolar 7.50₺‘ydı şu an 8.30₺. Ne kadar hızlı olursanız o kadar iyi bu ülkede. Şu an İtopya Haftasonu İndirimleri var, oraya bir bakın ayrıca yarın da İncehesap Gaming Gecesi var oradan da aklınızdaki parçaları takip edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı