12.000 TL telefon tavsiyesi

Vegas

Kilopat
Katılım
9 Eylül 2015
Mesajlar
4.189
Makaleler
1
Çözümler
44
Merhaba, 12-15K arasında alınabilecek en mantıklı iPhone modeli nedir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. İkinci el veya sıfır fark etmez.
 
Pasaportun varsa kesinlikle bu çok mantıklı.

Pasaportum yok maalesef.

iPhone 12 Pro veya 13. Hangisini ikinci el 15K'ye kadar bulabiliyorsan onu tercih et. Yurt dışı ürünler bulunabiliyor. 2.700 TL IMEI kaydı yaparsan kullanabilirsin.

Sanırım şu an 11 Pro Max'i zorlayabilirim. Mantıklı mı? Yurt dışı alamam sanırım pasaportum vs. yok o süreçleri de hiç bilmiyorum.
 
Sanırım şu an 11 Pro Max'i zorlayabilirim. Mantıklı mı? Yurt dışı alamam sanırım pasaportum vs. yok o süreçleri de hiç bilmiyorum.
15K bütçeye iPhone 11 Pro Max mantıklı değil. O bütçeye S22 daha doğru olur. iPhone zorunlu demişsin ama 12 veya üstü olmadığı sürece aşağısını almak da sırf Apple diye doğru değil.
 
Sıfır olarak mantıklı Iphone bulamıyorum bu fiyata. 11 önermem açıkçası. İlla iPhone olsun, ekranı da benim için önemli değil dersen tercih edebilirsin.

İkinci el de alabilirim. Android UI tasarımına hiç ısınamıyorum. Bir de Apple Watch kullanıyorum onu Android telefonla kullanamam.
 
Sadece bunu bulabildim.

Teşekkür ederim. Eğer 12 bulamazsam, 11 modellerini tercih etmeyeyim mi? Kamera ile hiç işim olmaz, sosyal medya ile çok uğraşan birisi değilim. Manzara fotoğrafları vs. ile de işim olmuyor.

İkinci el bu fiyata 12 serisi bulabilir misin bilmiyorum açıkçası.

Evet 12 serisi biraz zorlama olacak gibi görünüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı