Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #21 Neden ASUS? Aynı fiyata daha iyi özellik veren markalar var.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #22 Vatan PC toplama kısmında 3000 serisi ekran kartlarını bulamadım koymamışlar nedense.
M MehmetFurkanM Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #23 Karındeşen dedi: Neden ASUS? Aynı fiyata daha iyi özellik veren markalar var. Genişletmek için tıkla... asusa daha güveniyorum sadece gönül rahatlığım olacağı için gleran dedi: Vatan PC toplama kısmında 3000 serisi ekran kartlarını bulamadım koymamışlar nedense. Genişletmek için tıkla... ben de bulamadım o yüzden aslında size sordum yine de vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim
Karındeşen dedi: Neden ASUS? Aynı fiyata daha iyi özellik veren markalar var. Genişletmek için tıkla... asusa daha güveniyorum sadece gönül rahatlığım olacağı için gleran dedi: Vatan PC toplama kısmında 3000 serisi ekran kartlarını bulamadım koymamışlar nedense. Genişletmek için tıkla... ben de bulamadım o yüzden aslında size sordum yine de vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 16 Kasım 2020 #24 MehmetFurkanM dedi: Asus'a daha güveniyorum sadece gönül rahatlığım olacağı için Ben de bulamadım o yüzden aslında size sordum yine de vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Fanboyluk yapmak yerine daha iyi sistemler toplanabilir.
MehmetFurkanM dedi: Asus'a daha güveniyorum sadece gönül rahatlığım olacağı için Ben de bulamadım o yüzden aslında size sordum yine de vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Fanboyluk yapmak yerine daha iyi sistemler toplanabilir.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #25 Anlaaışdı ASUS fanboyusunuz.
M MehmetFurkanM Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #26 Karındeşen dedi: Anlaaışdı ASUS fanboyusunuz. Genişletmek için tıkla... öyle de denilebilir. evet