12.000 TL'ye kadar 2K IPS 240Hz+ monitör önerisi

Bütçe
12000
Bütçemi oraya çıkartamıyorsam ne yapmalıyım? Yeni bilgisayar aldım ve bütçemi yeterince zorladım. Ve dediğim gibi kavisli ekran konusunda emin değilim.
Koorui, AOC ve Philips görüntü kalitesi bakımından muadil sayılırlar aralarında kayda değer fark yok. Yenileme hızından ötürü Koorui biraz öne geçiyor. VG27AQL5A bu modellerden hz bakımından düşük ama kontrast oranı ve parlaklık bakımından birazcık daha iyi. Başka da kayda değer 2k yüksek hz monitör göremedim bu bütçede. En iyiler bunlar.

Q27G42ZE de fena değil. Ama fiyatı biraz tuzlu. VG27AQML1A gibi iyi olup fiyatı pahalı olan başka modeller de var. Bütçenize göre en mantıklı modeller bunlar.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1084031278.html bugün elime ulaştı birkaç saattir kullanıyorum çok beğendim ölü piksel ghosting yok kurulu mu da basitti tavsiye ederim.
Hayırlı olsun hocam. Son zamanlarda monitörle ilgili coil whine diye konu açılıyor siz herhangi bir ses aldınız mı acaba? KTC H27E6 modeli ile ikisi arasında kararsız kaldım. KTC yeni giriş yaptığından ve gördüğüm bazı sorunlardan dolayı biraz çekincem var AOC modelinde ise coil whine ile ilgili şikayetler gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı