kahvecirüstem
Hectopat
10-12K arası bir bütçem var. Kalemi olması ve arayüzlerde kasmaması lazım haricinde bir isteğim yok. Yardım ederseniz makbule geçer.
10-12K arası bir bütçem var. Kalemi olması ve arayüzlerde kasmaması lazım haricinde bir isteğim yok. Yardım ederseniz makbule geçer.
Bütçenin çok üstünde bunlar hocam.Hiç oyun falan oynamayacaksanız, film/dizi izleyip not tutacaksanız S7 FE veya S7 FE+. Benden daha iyi öneriler yapacaklardır.
Hep google hizmetlerini kullandığım için sorun olabilir bana. Farklı şekilde indir dur uğraşmayı bilmiyorum çok fazla.MatePad 11.5, bende bir alt modeli var. Birkaç yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Google hizmetleri yok, sorun olmaz muhtemelen ama bilgin olsun.
Şöyle bir şey buldum. Nasıl sizce?![]()
Lenovo Idea Tab Pro 12.7 inç 3K UHD Mat Edition 8GB Ram 128GB Hafıza Luna Gri Tablet (ZAE50038TR)
ihtiyacınız olanı bulun ve her şeyi tek bir yerde tutun, böylece kontrol her zaman sizde olsun.www.gaming.gen.tr
Bütçenin çok üstünde bunlar hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.