12.000 TL'ye kadar Trendyol'dan sistem önerisi

Plaqunior

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6500 XT
Ryzen 5 5600G İşlemci
32GB (16x2) G.skill RipjawsV 3200Mhz
500GB HDD
256GB M.2 SSD
A520M-K V2 Anakart
Bilgisayar almayı düşünüyordum. Annemle konuyu konuştum ve Trendyol'un kredi vereceğini söyledi böylelikle daha iyi bir şey alabileceğiz. Ama çoğu satıcı 2-4K kar koyup satıyor. Günümüz oyunlarını rahatça çalıştırabilecek ve kazık olmayan Ryzen 5 5500'lü bir bilgisayar arıyorum Trendyol'da. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bütçem: 10-11-12K.

Alıp kendiniz toplayabilir misiniz? Trendyol gibi yerlerde satılan sistemler genelde çok eski ve kazık oluyor, parça parça Trendyol'dan alabilirseniz en azından düzgün bir sistem çıkabilir. Monitör dahil mi olacak?

Alıp kendiniz toplayabilir misiniz? Trendyol gibi yerlerde satılan sistemler genelde çok eski ve kazık oluyor, parça parça Trendyol'dan alabilirseniz en azından düzgün bir sistem çıkabilir. Monitör dahil mi olacak?

Monitörüm var sadece kasa alacağım.

Kendim toplarım ondan yana sıkıntım yok ama kasayı komple alınca annemin kartına kredi verebiliyormuş o yüzden daha rahat alabiliyoruz.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı