12.000 TL'ye tercihen Samsung Android telefon önerisi

Bütçe
8000

ipekitten

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ben 2019'un sonundan beri Huawei P Smart 2019 kullanıyordum ve telefon artık bozulmaya başladı. Bataryasını değiştirdim mesela. Ama çok eskidi, çok yavaşladı, çok ısınıyor, kullanımı çok zor artık. Dolayısıyla yeni bir telefon almak istiyorum, tercihen Samsung ama mecbur kalırsam başka bir Android de olur. Geçenlerde Samsung S20FE aldım ama kapanma, donma sorunları yüzünden iade etmek zorunda kaldım. Bir süredir araştırma yapıyorum ve kur yüzünden kalitesiz telefonlar bile pahalı olduğundan kafam çok karışık durumda. Kriterlerim: 4-5 yıl beni idare etmesi, ısınma/yavaşlama/donma sorunlarının olmaması, bataryasının uzun süre gitmesi, mümkünse oyunları rahat oynamak. Oyun kısmı olmasa da olur ama özellikle batarya benim için elzem. Bütçem yaklaşık 8k, mecburiyetten 10-12K'ya zorlarsam çıkarım ama dahası mümkün değil. Yani 12K'yı veren 15-16'yı da verir gibi düşünmeyin, ben veremem. Bana kaliteli bir telefon tavsiye edebilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Şu ana kadar çevremden bana tavsiye edilenlerse şu şekilde:
  • Samsung Galaxy A53/A73/A72/A32
  • Samsung M serisi
  • Xiaomi Note 9 Pro
  • Google Pixel 6A

Son düzenleyen: Moderatör:
•S21 FE
•S21
•S20 FE SD

En son fiyatları arasında çok fark yoktu ama arası açıldıysa bilemem.

(Edit: Şimdi baktım fiyatı 14.500'e kadar çıkmış birkaç ay öncesin kadar fiyatları eşitti neredeyse)

Tam bir ay önce 11.000'di.

S serisi konusunda çok kararsızım, ya aşırı beğeniyorlar ya da değmez diyorlar araştırdığım kadarıyla. Aldığım S20FE de sorun çıkarınca yine S almaya korktum açıkçası. Bu modellerde sorun olmayacağına emin misiniz?

Snapdragon muydu S20FE?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı