Monitör bedava da olsa forumda G65B tarikatı olduğu için downvote yiyecek maalesef.Bende bu modelin 180 Hz olanı var. Gayet memnunum öneririm.
Monitör bedava da olsa forumda G65B tarikatı olduğu için downvote yiyecek maalesef.Bende bu modelin 180 Hz olanı var. Gayet memnunum öneririm.
Monitörü tam hatırlamıyorum ama eğer düşünüğüm monitörse alınabilir diye duymuştum. @bluerr daha önce iyi bir tuf dediğiniz model bu modelmiydi?Monitör bedava da olsa forumda G65B tarikatı olduğu için downvote yiyecek maalesef.
![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQM1A 27 inç 260 Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQM1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz(OC), ELMB Sync, 1ms (GTG), Freesync Premium™, G-Sync uyumluluğuwww.gaming.gen.tr
Bu daha iyi, M1A'ya göre.![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™www.gaming.gen.tr
@bluerr hocamın da çok önerdiği bir IPS monitör.TUF VG27AQML1a vs TUF VG27AQM1a
Merhaba. Almayı düşündüğüm 2 monitör var. Birisi TUF VG27AQML1a (kendi sayfasında %100 sRGB desteklediği yazıyor), diğeri TUF VG27AQM1a (kendi sayfasında %90 DCI-P3 desteklediği yazıyor). Bu 2 monitörden hangisi renk anlamında daha doyurucudur? Epey sitesinde VG27AQML1a modelinin de %90 DCI-P3...www.technopat.net
Hangisinden daha iyi hocam?
ASUS TUF Gaming VG27AQM1a
Curved sevmiyorsan al geç ML1a.
Curved istiyorsan G65B.
İkisi de üzmez asla.
Evet 10K'ya düşüyor. 700TL civarı indirim var.27 inç öğrenci indirimiyle fiyatı düşüyor mu hocam.
ML1a daha iyi pivot var, yükseklik ayarı var.Gigabyte düşünmüştüm attığınız ama ML1a daha mı iyi gibi attığınız Gigabyte'dan.
ML1a daha iyi pivot var, yükseklik ayarı var.
Gigabyte bunlar olmaması benim için çok büyük eksi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.