ML1a daha iyi pivot var, yükseklik ayarı var.
Gigabyte bunlar olmaması benim için çok büyük eksi.
İkisinin arasındaki tek fark pivot olmasımı hocam bende düşünüyorum monitor kolu ile kullanacağım.
ML1a daha iyi pivot var, yükseklik ayarı var.
Gigabyte bunlar olmaması benim için çok büyük eksi.
Hocam Gigabyte olan model 2025 yılında yeni çıktığı için pek video olarak incelemesini bulamadım.İkisinin arasındaki tek fark pivot olmasımı hocam bende düşünüyorum monitor kolu ile kullanacağım.
Hocam Gigabyte olan model 2025 yılında yeni çıktığı için pek incelemesini bulamadım.
Bir şey diyemeyeceğim.
Yok hocam.LG UltraGear 27GR83Q-B 27" bu model hakkında bilginiz var mı hocam iyi midir diğer atılanlara göre?
G65B ile bir aralar çok karşılaştırılıyordu. Genel anlamda G65B daha iyi ve daha ucuz.LG UltraGear 27GR83Q-B 27" bu model hakkında bilginiz var mı hocam iyi midir diğer atılanlara göre?
G65B ile bir aralar çok karşılaştırılıyordu. Genel anlamda G65B daha iyi ve daha ucuz.
Yok hocam.
Genellikle FPS oyunları oynuyorsan flat IPS al derim. Konuda atılan Gigabyte ve TUF (ML1A olan) gayet iyi modeller. Panelleri benzer, TUF olanda yükseklik ve pivot özelliği var artı olarak. İkisi de üzmez.FPS oyunları oynuyorum 2K alınır mı?
Ucuza satan satıcıyı es geçiyorum, güven vermedi. Fiyatı 14-15 arasına çıkıyor. Kötü model değil ama fiyatına değmez.LG UltraGear 27GR83Q-B 27" bu model hakkında bilginiz var mı hocam iyi midir diğer atılanlara göre?
Bunu Iyzico ve Parolapara indirimleriyle alırsanız 13K'ya geliyor. Gigabyte'dan daha mantıklı.G65B 50 kat iyi de olsa maalesef Curved hiç hoşuma giden bir şey değil hocam.
Tamamdır hocam Gigabyte alıp deneyelim şansımızı o zaman teşekkür ederim vaktiniz için.
Bunu İyzico ve Parolapara indirimleriyle alırsanız 13K'ya geliyor. Gigabyte'dan daha mantıklı.
![]()
Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms QHD FreeSync G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms QHD FreeSync G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms QHD FreeSync G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 21.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam selam attığınız monitörün incelemesi var mı Türkçe kağıt üstünde iyi değerleri ama bir de incelemesi varsa izleyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.