12.000TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
12000
İkisinin arasındaki tek fark pivot olmasımı hocam bende düşünüyorum monitor kolu ile kullanacağım.
Hocam Gigabyte olan model 2025 yılında yeni çıktığı için pek video olarak incelemesini bulamadım.
Bir şey diyemeyeceğim.

FPS oyunları oynuyorum 2K alınır mı?
Genellikle FPS oyunları oynuyorsan flat IPS al derim. Konuda atılan Gigabyte ve TUF (ML1A olan) gayet iyi modeller. Panelleri benzer, TUF olanda yükseklik ve pivot özelliği var artı olarak. İkisi de üzmez.

LG UltraGear 27GR83Q-B 27" bu model hakkında bilginiz var mı hocam iyi midir diğer atılanlara göre?​

Ucuza satan satıcıyı es geçiyorum, güven vermedi. Fiyatı 14-15 arasına çıkıyor. Kötü model değil ama fiyatına değmez.

G65B 50 kat iyi de olsa maalesef Curved hiç hoşuma giden bir şey değil hocam.

Tamamdır hocam Gigabyte alıp deneyelim şansımızı o zaman teşekkür ederim vaktiniz için.
Bunu Iyzico ve Parolapara indirimleriyle alırsanız 13K'ya geliyor. Gigabyte'dan daha mantıklı.

Bunu İyzico ve Parolapara indirimleriyle alırsanız 13K'ya geliyor. Gigabyte'dan daha mantıklı.

Hocam selam attığınız monitörün incelemesi var mı Türkçe kağıt üstünde iyi değerleri ama bir de incelemesi varsa izleyeyim.

Hocam selam attığınız monitörün incelemesi var mı Türkçe kağıt üstünde iyi değerleri ama bir de incelemesi varsa izleyeyim.

Muadillerinden biraz daha yavaş ve kontrastı düşük. Benim önerim vg27aqml1a alınması yönünde. Her alanda iyi çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı