12-13.000 TL bütçede hangi telefon tercih edilmeli?

• Konuyu başlatan Nemai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 360

Nemai

Kilopat
Daha fazla  
Nothing Phone 1 gördüğüm kadarıyla daha yüksek donanıma sahip ancak A35 de aynı şekilde tavsiye ediliyor güncelleme ve servis desteğinden dolayı. Güncelleme desteği çok önemli olacağını sanmıyorum benim için Android 15 birkaç yıl götürür diye düşünüyorum ancak servis konusunda Nothing Phone daha yeni yeni geldiğinden eksik olduğu söyleniyor. O yönden endişelendiriyor biraz bir şey yaşanırsa götürebileceğim servis bulamam diye. Bunlar dışında da önerileriniz varsa açığım ancak gördüğüm kadarıyla Nothing Phone 1'e daha yakınım. Servis gibi konularda beni üzer mi bu seçim?

Nothing Phone 1 gördüğüm kadarıyla daha yüksek donanıma sahip ancak A35 de aynı şekilde tavsiye ediliyor güncelleme ve servis desteğinden dolayı. Güncelleme desteği çok önemli olacağını sanmıyorum benim için Android 15 birkaç yıl götürür diye düşünüyorum ancak servis konusunda Nothing Phone daha yeni yeni geldiğinden eksik olduğu söyleniyor. O yönden endişelendiriyor biraz bir şey yaşanırsa götürebileceğim servis bulamam diye. Bunlar dışında da önerileriniz varsa açığım ancak gördüğüm kadarıyla Nothing Phone 1'e daha yakınım. Servis gibi konularda beni üzer mi bu seçim?

Nothing Phone 1 al geç tartışılmaz bana göre üzmez.

Honor Magic 7 Lite.

Evet bayağı saglam oldugu soyleniyor, saglam olmasindan ziyade oyle standart boyutta bir telefonun saglam olmasi basarili.

Bir tane kanal çekmişti dayanıklığı tatmin ediyor düşmelere karşı bayağı dayanıklı telefon.

Bizzat ben de kullanıyorum Nothing Phone 1'i. Çok güzel cihaz sadece bataryası 1 tık düşük gibi (önceki telefonumun bataryası çok iyiydi ondan dolayı da olabilir). Ama buna rağmen 120Hz de 1 günü rahatlıkla çıkarıyor. 60Hz güç tasarrufuyla 2 güne yakın ekran süresi veriyor. Performans anlamında gram sıkıntı yok zaten segmentinin en güçlü işlemcisi. Arayüzü uygulama geçişleri vs iPhone gibi gram kasma donma yok. Kameradan çok anlamam fakat iyi geldi bana. Malzeme kalitesi çok iyi. Ekranı çok iyi. Güncelleme konusuna gelirsek şirketin ilk telefonu olduğu için 1 Android güncellemesi daha verilebilir. Kısaca en mantıklısı Nothing Phone 1 bu bütçede.

Yeni konular

Geri
Yukarı