ArdaSonmez
Centipat
- Makaleler
- 1
Ben de bu aralar tablet arayışı içerisindeyim. Biraz araştırma yaptığımda, diğer modellere nazaran iPad daha iyi geldi. Huawei zaten yazılımsal anlamda sıkıntı Google gibi temel uygulamaları desteklemiyor. Her ne kadar yan uygulamalar ile yüklense de veri ihlali riski var. Oppo gibi yakında Türkiye'den çekilme durumu da söz konusu. Diğer taraftan Samsung'a gelecek olursam ben bu markaya hiç ısınamadım telefonlarından ötürü. Ekran panelleri iyi olsa da ısınma ve buna bağlı donma durumları oluyor. iOS yazılım bakımından tüm cihazlarında stabil olduğu için daha cazip geliyor. Hatta Carrefour'da Wi-Fi +Cellular özellikli modeli çok uygun fiyatta değerlendirilebilir.
Biraz pişman olacak yola girmişsiniz. iPad 8 kullanıyorum. iPad 9 artık eskidi ve yakında güncellemeleri kaldırmamaya başlar. iPad 10 ve kalemi ikinci el alın daha iyi.
Hocam birkaç gündür araştırıyorum, bir sitede eğitim indirimli iPad 10. nesil 13.5K'ya gidiyor. Fiyatı oldukça hoşuma gitti, kalemi de bir şekilde hallederim diye düşünüyorum. En kötü replika kalem alırım. iPad 9. nesil görünüş olarak hoşuma gitmiyordu, 10. nesili bütçeme uygun bulunca 9. nesili seçeneklerimden çıkardım. Samsung ve Huawei'yi de listemden tamamen çıkarmıştım. Önerebileceğiniz, birkaç bin lira fazla ama diğerlerine göre çok çok daha iyi diyebileceğiniz bir tablet var mıdır?
Hocam tablet 64GB, yeteceğine emin misiniz?Hocam birkaç gündür araştırıyorum, bir sitede eğitim indirimli iPad 10. nesil 13.5K'ya gidiyor. Fiyatı oldukça hoşuma gitti, kalemi de bir şekilde hallederim diye düşünüyorum. En kötü replika kalem alırım. iPad 9. nesil görünüş olarak hoşuma gitmiyordu, 10. nesili bütçeme uygun bulunca 9. nesili seçeneklerimden çıkardım. Samsung ve Huawei'yi de listemden tamamen çıkarmıştım. Önerebileceğiniz, birkaç bin lira fazla ama diğerlerine göre çok çok daha iyi diyebileceğiniz bir tablet var mıdır?
Hocam tablet 64 GB, yeteceğine emin misiniz?
Baktığınız fiyatlara Xiaomi Pad 6 var, değerlendirebilirsiniz.
Yeter diye düşünüyorum hocam. Telefonda aşağı yukarı yetiyor, bunda da rahatlıkla yeteceğini düşünüyorum.
Xiaomi tabletlere baktım fakat kendi orijinal kalemi yok. Bir yerde vs. satılıyorsa da çok pahalıdır diye düşünüyorum. Replika kalemi sadece tablet bütçemi zorlarsa düşünebilirim, onun dışında orijinal kalem almaya çalışacağım. Ayrıca telefonum Xiaomi ve işletim sistemini pek de sevdiğim söylenemez.
Yetmeme ihtimali var hocam tablette. Temel uygulamaların (WhatsApp, Instagram vs.) Yanında ders için kullanacağın notlar, fotoğraflar, dokümanlar birikecek. 5 yıl J7 Prime 16 GB kullanan biri olarak depolama alanı benim büyük bir travmam. Yerinde olsam en az 128 GB depolama alanına sahip modellere yönelirdim. Lakin hak veriyorum, ben de aynı bütçede tablet arıyorum ve seçenekler çok arada bırakıyor. Ben de Mi Pad 6 ve Galaxy Tab S9 FE arasında kaldım. Pad 6 donanım, S9 FE de işletim sistemi ve kendi kullanım alışkanlıklarım konusunda öne geçiyor. Bu fiyat skalasında kararsızlık kaçınılmaz gibi.