12-13 bin TL tablet önerisi

Ben de bugün ikisini de denemek için mağazalara gittim. Mi store'da tableti deneyeyim dedim, kalem olmadığı için notları doğru düzgün çalıştıramadım. oyun performansını denemek istedim ama oyun yasak diye elimden aldılar tableti, ilk deneyimim beter kötüydü. Tab S9 FE'yi teknosada da Samsung mağazasında da kalemi ile beraber denedim. Kötü diyebileceğim bir şey yaşamadım hiç. MediaMarkt çalışanlarına da Teknosa çalışanlarına da sordum, hepsi Samsung'u önerdi. Her iki taraf da işlemcisi daha kötü olmasına rağmen Samsung'un daha stabil ve optimize çalıştığını, Xiaomi ürünlerinde bir süre sonra arıza oluştuğunu, Xiaomi'nin bu pazarda yetersiz olduğunu söyledi.15 bin TL bandında en iyi seçeneğimiz Samsung sanırım. Depolama bakımından da 1TB'a kadar SD kart desteklemesi de öne çıkarıyor. Kalem konusunda çok iyi değil ama kötü de denilemez, üstüne üstlük kalem kutudan çıkıyor, ekstra para ödemek gerekmiyor.

Öğrenciyseniz eğitim indirimli iPad 9.nesil + 1. nesil kalem pozitif Teknoloji'de 12.300'e geliyor ben büyük ihtimalle bu setten alacağım dün yine başka bir iş için mediamarkta gitmiştim gitmişten iPad 9.nesil ve s9FE yi karşılarştırdım iPad 9.nesil daha akıcı ve stabil çalışıyor gibi geldi bana. Tek eksisi 64 GB olması. Bu akşam daha detaylı araştırıp son karar verip bugün ya da yarın alacağım. İsterseniz aldığım zaman görüşlerimi paylaşırım.

Ben de tam şu an S9 FE yi sipariş ediyorum hocam, hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın.

Ben de tam şu an S9 FE yi sipariş ediyorum hocam, hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın.

Öncelikle hayırlı olsun hocam bende bu akşam tabletleri araştırdım s9FE hoşuma gitmedi değil hatta bazı özellikler bayağı hoşuma gitti ve internetteki birçok kişi s9FE'yi öneriyor fakat halen daha karar verebilmiş değilim daha da ikilemde kaldım. Bir de alacağım sitede IPad'i taksitle alınca pahalıya geliyor. Yarın aileme soracağım ona göre bu hafta bir tane alacağım.

Benim bu iş fazla uzadı kaç gündür "tablet alınca derslere başlarım" deyip derslere başlayamadım. Geçen arkadaşım hiç araştırmadan MediaMarkt'a girdi bir kulaklık beğendi çat diye aldı. Pek de ayrıntıya girmemem gerekiyor aslında.

Gönlünüzden geçeni almak en doğrusu hocam her zaman. Bir taktik var "yazı tura at, sonuçtan memnun değilsen diğer seçeneği yap" diye. Ben de Mi Pad 6 ve Tab S9 FE arasında çok git gel yaptım, arkadaşım her ne kadar "Mi Pad 6'nın donanımı daha iyi, S9 FE'nin işlemcisi kötü" dese de ben Tab S9 FE'yi seçtim ve pişman değilim. Kısacası benim tavsiyem gönlünüzden geçen ne ise onu almanız.

Hocam az önce tableti aldım, en son kararı s9fe+ da verdim. Birkaç saattir kullanıyorum, iyiki de bu tableti almışım. Ekran boyutu olarak bu tam yetti, daha küçük olsaydı kötü olurdu. Ekran kalitesi de gözüme mağazadan baktığımdan daha kaliteli geldi.

Hayırlı olsun hocam. benimki de dün geldi, 256gb seçeneğine bütçem yetseydi kesinlikle S9 FE+ modelini alırdım ama S9 FE de pişman etmedi kesinlikle. Tablet kesinlikle kalemiyle birlikte fiyatına değecek bir tablet.

hocam matepad 11 ile s9 fe arasındayim samsung ekranı tft kötü dediler sizin deneyiminiz nasil izlerken

tft ekran oluşu görüntü izlemede bir eksiklik hissetiryor mu hocam nasıl deneyiminiz aldığınızdan beri

Hocam MatePad 11 ile S9 FE arasındayim Samsung ekranı TFT kötü dediler sizin deneyiminiz nasıl izlerken

TFT ekran oluşu görüntü izlemede bir eksiklik hissetiryor mu hocam nasıl deneyiminiz aldığınızdan beri

2 sezon dizi izledim ve hiç rahatsızlık vermedi şimdiye kadar. Kaliteli bir ekran kullanmışlar. Siz yine de mağazada deneyimleyin derim.

Hortlatıyorum konuyu kusura bakmayın ben de S9 FE almayı düşünüyorum memnun musunuz acaba? iPad 9 düşünüyordum hatta 10 almayı bile düşündüm bütçe çıkarak ama iPad'in 16:9 desteklememesi çok büyük eksi bence özellikle ders videoları izleneceği için sürekli o alttaki ve üstteki siyah boşluklar aşırı rahatsız eder gibime geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…