Bütçem maksimum 12.500 lira. GameGaraj sitesinden almayı planlıyorum. RTX 3060'lı kasalardan birisini ama RTX 3060'dan daha uygun fiyatlı ama RTX 3060'dan daha iyi bir ekran kartı önerisi var mı? Link şeklinde de atabilirsiniz.
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip GT301 7A-RTX3060-ASUS masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
Sinerji Feline Ryzen 3 1200 8GB 240GB SSD GT1030 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Feline Ryzen 3 1200 8GB 240GB SSD GT1030 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip GT301 7A-RTX3060-ASUS masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
Benim ilk oyun bilgisayarım olacak laptopum oyun kaldırmıyordu şimdi masaüstüne geçeceğim yani ilk oyun deneyimim olacak mouse klavye ve kulaklık önerin var mı bu konuda bilgili birisine benziyorsun yine uygun fiyatlı olursa sevinirim monitörde kaç Hz olmalı ayrıca ben 144Hz'nin yeterli olacağını düşünüyorum.