12.500 TL'ye ekipmanlar ve monitör dahil sistem tavsiyesi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Orekiciğim bu konuya bir el atabilir misin rica etsem? Teşekkürler.

pc0.png
pc1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle inanılmaz teşekkürlerimi sunarım her şey için, mouse konusunu hallettim görüntü açısından 1080ti kullanacaksam bende 4k dan yanayım kesinlikle, sadece sıvı soğutma kullanmayı düşünüyordum ve palit konusundada net bir bilgim yok açıkçası son olarakta amazondan alsam daha mı iyi olur sence sayın oreki sama :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de size amazondan almak konusunda size attığım yukarıdaki sistem nasıldır bi yorumlar mısınız?

Rica ederim. Amazon üzerinden alışverişi önermiyorlar pek forumda. Benim de pek bilgim yok açıkçası. Baya ücret biniyormuş ekstradan sanırım.

Corsair 750D eski bir kasa artık. O kadar para vermenize de gerek yok. Monitör olarak zaten 1080P tercih edilmemeli. Soğutucu iyi, ancak bütçe aşılacak eğer onu koyarsam. Noctua çok kaliteli hava soğutmalar üretiyor. İçiniz rahat olsun. Palit zaten kaliteli bir marka. Sonuç olarak direkt önerdiğim sistemi düşünebilirsiniz.🙅

Çok teşekkür ederim her şey için öncelikle, muhtemelen dediğiniz sistemi toplayacağım, minnettarım sağlıcakla kalın. İyi geceler <3

Bu sistem nasıl?
pc5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı