Fourveyn
Hectopat
Daha fazla
Bence o fiyata hiçbir iPhone alınmamalı.
Gerçek gözle görmeden bir şey demek zor ama fiyatı uygun gibi. Aynı telefonu kullanıyorum sorunuz olursa sorabilirsiniz.Fotoğraftaki gibi fiyatı bana aşırı uygun geldi. Garantisi, kutusu ve faturası varmış. Denilene göre pil yüzdesi de iyi. Başka nelere dikkat etmeliyim alırken?
Türkiye şartları böyle evet ama ikinci elden daha iyi Android telefonlar bulabilirsiniz. iPhone 11 her anlamda kötü bir cihaz artık.Maalesef Türkiye şartlarında bu kadar oluyor.
Bence güncelliğini koruyor hâlâ. Sizce neden kötü?Türkiye şartları böyle evet ama ikinci elden daha iyi Android telefonlar bulabilirsiniz. iPhone 11 her anlamda kötü bir cihaz artık.
Türkiye şartları böyle evet ama ikinci elden daha iyi Android telefonlar bulabilirsiniz. iPhone 11 her anlamda kötü bir cihaz artık.
Bence güncelliğini koruyor hâlâ. Sizce neden kötü?
Yıllardır Android kullanıyorum ve bir farklılık istediğim için iOSa geçeceğim.
Telefonu elden almayı düşünüyorum zaten aynı şehir olduğu içinÇok ucuz bence bir sıkıntı var bunda dolandırıcı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.