12000-12500TL arası bir bütçem var. LoL Valorant ve Minecraft oynuyorum genellikle. Arada bir Mafia 2 GTA IV gibi hikayeli oyunlar da oynuyorum. Sistem önerir misiniz?
12000-12500TL arası bir bütçem var. LoL Valorant ve Minecraft oynuyorum genellikle. Arada bir Mafia 2 GTA IV gibi hikayeli oyunlar da oynuyorum. Sistem önerir misiniz?
Bu ay ve mayıs ayı kampanyalarla geçti. Çok güzel sistemler çıktı ve çoğu bitti maalesef. Şimdi çok iyi diyebileceğimiz sistemler maalesef yok kurdan dolayı ve sistem fiyatları ufaktan artmaya başladı. Bu boşluk içerisinde "fırsat olmasa da" parasının son damlasına kadar aldığı sisteme değsin...
Sinerji Vok Gaming V2 Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
Sinerji Vok Gaming V2 Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun Eki Görüntüle 1819131www.sinerji.gen.tr