12.800 TL laptop önerisi

Bütçe
12.800

godwascoking

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 12.800TL'ye kadar bütçem var. Açıkçası Casper'ın Excalibur g900.1075-B660X'ini almak istiyordum NVIDIA RTX 2060 ekran kartı,15.6” 144 Hz ekran, 16gbddr4 RAM ve 1TB HDD+500GB NVMe SSD ile birlikte fakat bazı danıştıklarım Casper alma dediler ben de sizlere danışmak istedim. Uzun vadede beni yolda bırakmayacak oyuncu bilgisayarı arıyorum. Yukarıda yazdığım özelliklerle olursa daha iyi olur öncelikli amacım oyun oynamak ama mix mastering yapıp Photoshop programlarını da kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar 12.800TL'ye kadar bütçem var. Açıkçası Casper'ın Excalibur g900.1075-B660X'ini almak istiyordum NVIDIA RTX 2060 ekran kartı,15.6” 144 Hz ekran, 16gbddr4 RAM ve 1TB HDD+500GB NVMe SSD ile birlikte fakat bazı danıştıklarım Casper alma dediler ben de sizlere danışmak istedim. Uzun vadede beni yolda bırakmayacak oyuncu bilgisayarı arıyorum. Yukarıda yazdığım özelliklerle olursa daha iyi olur öncelikli amacım oyun oynamak ama mix mastering yapıp Photoshop programlarını da kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Casper, Monsterdan uzak dur kesinlikle. Şunu tavsiye ederim şuan indirimde;

Casper, Monsterdan uzak dur kesinlikle. Şunu tavsiye ederim şuan indirimde;
Çok teşekkür ederim casperı eledim ama neden monsterdan da uzak durayım dün tulpar t7 v20sine bakmıştım mesela
Çok teşekkürler
Bunu alıp RAM takın. Veya fenixte alabilirsiniz ancak kasa kalitesi, FreeSync, işlemci ve RGB klavyeden feragat etmek zorundasınız.
Fenixi daha önce hiç incelemedin görmedim açıkçası hem ona hem de buna bakacağım çok teşekkürler

Son düzenleme:
Legion 5 4k indirim var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı