DΔDDY CΞNTURION Megapat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 50 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2017 #1 Böyle bir şey mümkün olabilir mi? İstediğim lisenin puanı 445, benim puanım 453.9962. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2017
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 12 Temmuz 2017 #2 Evet mümkün. Ancak kontenjan kalırsa alırlar.
DΔDDY CΞNTURION Megapat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 50 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2017 #3 BrainHacker dedi: Evet mümkün. Ancak kontenjan kalırsa alırlar. Genişletmek için tıkla... İnşallah dediğin gibi olur. Bu nasıl şans arkadaş ya 00.02 'lik dilimle kaybedersem çıldırırım.
BrainHacker dedi: Evet mümkün. Ancak kontenjan kalırsa alırlar. Genişletmek için tıkla... İnşallah dediğin gibi olur. Bu nasıl şans arkadaş ya 00.02 'lik dilimle kaybedersem çıldırırım.
Painbot Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 1.213 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2017 #4 Gidersin. Katılımlar hep aynı değil o yüzden yüzdelik dilimlerin geçenseneye göre aynı değil. Biraz göstermelik % 11'liğe bile gidebilirsin.
Gidersin. Katılımlar hep aynı değil o yüzden yüzdelik dilimlerin geçenseneye göre aynı değil. Biraz göstermelik % 11'liğe bile gidebilirsin.
sqush Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek serbes meslek 7 Temmuz 2021 #5 çok rahat gidersin.
ventus xs Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 824 Çözümler 1 7 Temmuz 2021 #6 sqush dedi: Çok rahat gidersin. Genişletmek için tıkla... Adam mezun bile olmuştur şu an.
O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.239 Çözümler 4 7 Temmuz 2021 #7 DΔDDY CΞNTURION dedi: Böyle bir şey mümkün olabilir mi? İstediğim lisenin puanı 445, benim puanım 453.9962. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım lise taban puanları falan belirlendi mi? yada geçen senekiyle aynı mı olacak? oylesine1i dedi: Bir şey soracağım lise taban puanları falan belirlendi mi? ya da geçen senekiyle aynı mı olacak? Genişletmek için tıkla... Biri mesaj atmış ben de yeni sanıp yazmıştım kusura bakmayın.
DΔDDY CΞNTURION dedi: Böyle bir şey mümkün olabilir mi? İstediğim lisenin puanı 445, benim puanım 453.9962. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım lise taban puanları falan belirlendi mi? yada geçen senekiyle aynı mı olacak? oylesine1i dedi: Bir şey soracağım lise taban puanları falan belirlendi mi? ya da geçen senekiyle aynı mı olacak? Genişletmek için tıkla... Biri mesaj atmış ben de yeni sanıp yazmıştım kusura bakmayın.
ventus xs Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 824 Çözümler 1 7 Temmuz 2021 #8 oylesine1i dedi: Bir şey soracağım lise taban puanları falan belirlendi mi? ya da geçen senekiyle aynı mı olacak? Genişletmek için tıkla... Lise taban puanları yerleştikten sonra belirlenir yıldan yıla değişlik gösterir ve hiçbir zaman aynı olmaz.
oylesine1i dedi: Bir şey soracağım lise taban puanları falan belirlendi mi? ya da geçen senekiyle aynı mı olacak? Genişletmek için tıkla... Lise taban puanları yerleştikten sonra belirlenir yıldan yıla değişlik gösterir ve hiçbir zaman aynı olmaz.