Bununla nasıl bir oyun oynamasını bekliyorsunuz bende HP g9 250 ofis için kullandığım laptop var mx550 ekran kartı var oyun olarak emülatör pubg ve GTA San oynuyorum bazen sadece böyle oyun oynarsa olur ama çok ısınıyor
Haklısınız. Bu modellerin soğutması aşırı dandik. Ama bu fiyata başka sıfır ekran kartlı model de yok. RTX'ler 17 binden başlıyor. Ekran kartsız bir model almaktansa MX ekran kartlı bir model tercih etmek daha iyi olur oyunlariç.
Haklısınız. Bu modellerin soğutması aşırı dandik. Ama bu fiyata başka sıfır ekran kartlı model de yok. RTX'ler 17 binden başlıyor. Ekran kartsız bir model almaktansa MX ekran kartlı bir model tercih etmek daha iyi olur oyunlariç.
Bunun ısınıp ısınmadığı garantisini veremem ayrıca sizde sorun olabilir MX550'den düşük MX110'lu eski bilgisayarım bile GTA 5 düşükte 720p 80FPS açıyordu.
Bizde bir sorun yoktur muhtemelen hocam sadece sorun şu tek slot 8gb ram bellek var çift slota çıkardığım zaman performans artar diye düşünüyorum ama zaten ofis bilgisayarım olduğu için herhangi bir yuksetme yapma gibi bir planım yok şimdilik laptopu 2022 Aralık yada 2023 ocakta almış olmam lazım tam hatırlamıyorum