Swenzyxt Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 41 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Merhaba, bütçem 12bin TL buna göre iyi oyunlar oynatacak bir PC arıyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Merhaba, bütçem 12bin TL buna göre iyi oyunlar oynatacak bir PC arıyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Umutsuz bir insan Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 606 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #2 Swenzyxt dedi: Merhaba, bütçem 12bin TL buna göre iyi oyunlar oynatacak bir PC arıyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin i3 olduğuna bakma Ryzen 5 5500'e eşit. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Swenzyxt dedi: Merhaba, bütçem 12bin TL buna göre iyi oyunlar oynatacak bir PC arıyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin i3 olduğuna bakma Ryzen 5 5500'e eşit. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Kaystross Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Swenzyxt dedi: Merhaba, bütçem 12bin TL buna göre iyi oyunlar oynatacak bir PC arıyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün Donanım Arşivi'nin F/P sistemi çıkıyor onu değerlendirebilirsiniz
Swenzyxt dedi: Merhaba, bütçem 12bin TL buna göre iyi oyunlar oynatacak bir PC arıyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün Donanım Arşivi'nin F/P sistemi çıkıyor onu değerlendirebilirsiniz
Swenzyxt Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 41 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 Umutsuz bir insan dedi: İşlemcinin i3 olduğuna bakma Ryzen 5 5500'e eşit. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Unlost Eco PC'mi daha iyidir yoksa bu mu?
Umutsuz bir insan dedi: İşlemcinin i3 olduğuna bakma Ryzen 5 5500'e eşit. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Unlost Eco PC'mi daha iyidir yoksa bu mu?
Umutsuz bir insan Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 606 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #5 Swenzyxt dedi: Unlost Eco PC'mi daha iyidir yoksa bu mu? Genişletmek için tıkla... Sistemin linkini atar mısınız?
Swenzyxt dedi: Unlost Eco PC'mi daha iyidir yoksa bu mu? Genişletmek için tıkla... Sistemin linkini atar mısınız?
Swenzyxt Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 41 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #6 Umutsuz bir insan dedi: Sistemin linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... UnlostEcoV2
Umutsuz bir insan Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 606 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #7 Swenzyxt dedi: UnlostEcoV2 Genişletmek için tıkla... Linke monitör var. Ayrıca o monitör alınmaz kronik ghosting sorunlu diye biliyorum.
Swenzyxt dedi: UnlostEcoV2 Genişletmek için tıkla... Linke monitör var. Ayrıca o monitör alınmaz kronik ghosting sorunlu diye biliyorum.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 17 Haziran 2023 #8 Swenzyxt dedi: Unlost Eco PC'mi daha iyidir yoksa bu mu? Genişletmek için tıkla... Galiba bunan bahsediyorsunuz bu çöp hocam arkadaşın attığı çok daha iyi. UNLOST ECO v2 - inventus
Swenzyxt dedi: Unlost Eco PC'mi daha iyidir yoksa bu mu? Genişletmek için tıkla... Galiba bunan bahsediyorsunuz bu çöp hocam arkadaşın attığı çok daha iyi. UNLOST ECO v2 - inventus
Swenzyxt Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 41 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #9 emirhannk dedi: Galiba bunan bahsediyorsunuz bu çöp hocam arkadaşın attığı çok daha iyi. UNLOST ECO v2 - inventus Genişletmek için tıkla... Evet o PC, peki bazı yükseltmeler yapsam o PC'ye GTA 5 tarzı oyunlar kaldırır mı? Yükseltme: -Intel i5-10400F 4.3GHz 6/12 çekirdek işlemci -Adata 16 GB (2 adet 8 GB) 3200MHz bellek. -Adata Swordfish 500GB M.2 1800-1200MB/s SSD. -XFX RX 6500 XT QICK 210 ekran kartı. Diğer özellikleri linktekiyle aynı. Umutsuz bir insan dedi: İşlemcinin i3 olduğuna bakma Ryzen 5 5500'e eşit. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Pc Stoğu tükenmiş
emirhannk dedi: Galiba bunan bahsediyorsunuz bu çöp hocam arkadaşın attığı çok daha iyi. UNLOST ECO v2 - inventus Genişletmek için tıkla... Evet o PC, peki bazı yükseltmeler yapsam o PC'ye GTA 5 tarzı oyunlar kaldırır mı? Yükseltme: -Intel i5-10400F 4.3GHz 6/12 çekirdek işlemci -Adata 16 GB (2 adet 8 GB) 3200MHz bellek. -Adata Swordfish 500GB M.2 1800-1200MB/s SSD. -XFX RX 6500 XT QICK 210 ekran kartı. Diğer özellikleri linktekiyle aynı. Umutsuz bir insan dedi: İşlemcinin i3 olduğuna bakma Ryzen 5 5500'e eşit. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Pc Stoğu tükenmiş