12 bin TL PC toplama

Bütçe
12000
Kardeşim RX 570 4 GB 3000 TL'ye buldum sonra GTX 1070 Ti 8 GB 5000 TL buldum sisteme 2'sinden bir tanesini takabilirim bence.

1070 Ti artık eskidi. 1660S daha iyi. Ayrıca 1070 Ti o fiyata satılmaz. İlan atın. Dolandırıcılık vs. olabilir. Arızalı da olabilir.

Ben Ali Express'ten bulmuşum onu almayacağım 1660S arayacağım ve siz RAM ve diğer parçaları bulursanız sevinirim.

Ben Ali Express'ten bulmuşum onu almayacağım 1660S arayacağım ve siz RAM ve diğer parçaları bulursanız sevinirim.
Attığımı al geç. Toplamada GTX1650 gibi giriş seviyesi bir karttan (oyun için) kurtulamazsın.

Hocam üzüleceksiniz ileride. Bu karın 1 senesi anca kaldı. Bu kart artık oyunlarda iyi bir kart değil.
1660S varken 1650 almak çok çok çok büyük hata olur.

Gelir mi benim bütçeme 1660S.
Hayır galiba. Bu bütçede hazır sistem daha mantıklı. Neredeyse ekran kartının fiyatına bütün sistemi alıyorsun. İlla toplama diyorsan yeni oyunlar çıktığında eziyet çekmen çok muhtemel. 1650 dediğin kart artık oyunlarda iyi performans vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…