Ahmet60Burak Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 12000 TL'ye kadar bütçem var, güncel olarak hangi tableti önerirsiniz?
FelipeMelo Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 31 Aralık 2023 #11 Ahmet60Burak dedi: iPad 9. Nesil Wifi tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, iPad 9. Nesil en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. iPad 9. Nesil Wifi tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, iPad 9. Nesil en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. www.vatanbilgisayar.com Bu tablet için ne düşünüyorsunuz alınabilir mi? İkisi arasında hangisi? Genişletmek için tıkla... Tab S9 FE tarafı daha mantıklı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Ahmet60Burak dedi: iPad 9. Nesil Wifi tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, iPad 9. Nesil en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. iPad 9. Nesil Wifi tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, iPad 9. Nesil en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. www.vatanbilgisayar.com Bu tablet için ne düşünüyorsunuz alınabilir mi? İkisi arasında hangisi? Genişletmek için tıkla... Tab S9 FE tarafı daha mantıklı.
KS KS Ahmet60Burak Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #12 Tab S9 FE+ aldım. İkinci ekran olarak kullanabiliyor muyum? İnternette çok bir şey göremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
FelipeMelo Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 1 Ocak 2024 #13 Ahmet60Burak dedi: Tab S9 FE+ aldım. İkinci ekran olarak kullanabiliyor muyum? İnternette çok bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Evet 2. ekran olarak pcye bağlayabilirsiniz. Ama sadece kablosuz bağlantı oluyor. Artı 0 Eksi
Ahmet60Burak dedi: Tab S9 FE+ aldım. İkinci ekran olarak kullanabiliyor muyum? İnternette çok bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Evet 2. ekran olarak pcye bağlayabilirsiniz. Ama sadece kablosuz bağlantı oluyor.
KS KS Ahmet60Burak Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #14 FelipeMelo dedi: Hayırlı olsun. Evet 2. ekran olarak pcye bağlayabilirsiniz. Ama sadece kablosuz bağlantı oluyor. Genişletmek için tıkla... Yarın elime geçecek cihaz yapabilirim umarım tekrardan merhaba tableti aldım ama ikinci ekran olarak bağlayamadım ya Son düzenleme: 2 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
FelipeMelo dedi: Hayırlı olsun. Evet 2. ekran olarak pcye bağlayabilirsiniz. Ama sadece kablosuz bağlantı oluyor. Genişletmek için tıkla... Yarın elime geçecek cihaz yapabilirim umarım tekrardan merhaba tableti aldım ama ikinci ekran olarak bağlayamadım ya
FelipeMelo Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 2 Ocak 2024 #15 Bilgisayarınız ve tabletiniz internete bağlı olmalı. Farklı internetlere bağlıyken bile birbirine bağlayabiliyorum. Siz tam olarak hangi kısmı yapamadınız ? Artı 0 Eksi
Bilgisayarınız ve tabletiniz internete bağlı olmalı. Farklı internetlere bağlıyken bile birbirine bağlayabiliyorum. Siz tam olarak hangi kısmı yapamadınız ?
KS KS Ahmet60Burak Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #16 FelipeMelo dedi: Bilgisayarınız ve tabletiniz internete bağlı olmalı. Farklı internetlere bağlıyken bile birbirine bağlayabiliyorum. Siz tam olarak hangi kısmı yapamadınız ? Genişletmek için tıkla... Aynı internete bağlı ama bilgisayarda ikinci ekran olarak göremiyorum Artı 0 Eksi
FelipeMelo dedi: Bilgisayarınız ve tabletiniz internete bağlı olmalı. Farklı internetlere bağlıyken bile birbirine bağlayabiliyorum. Siz tam olarak hangi kısmı yapamadınız ? Genişletmek için tıkla... Aynı internete bağlı ama bilgisayarda ikinci ekran olarak göremiyorum
FelipeMelo Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 2 Ocak 2024 #17 Ahmet60Burak dedi: Aynı internete bağlı ama bilgisayarda ikinci ekran olarak göremiyorum Genişletmek için tıkla... Yayınlaya basacaksınız oradan karşınıza çıkar. Ama sanırım pcde wifi olması gerekiyor. Wifi var mı pcnizde ? Artı 0 Eksi
Ahmet60Burak dedi: Aynı internete bağlı ama bilgisayarda ikinci ekran olarak göremiyorum Genişletmek için tıkla... Yayınlaya basacaksınız oradan karşınıza çıkar. Ama sanırım pcde wifi olması gerekiyor. Wifi var mı pcnizde ?
KS KS Ahmet60Burak Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #18 FelipeMelo dedi: Yayınlaya basacaksınız oradan karşınıza çıkar. Ama sanırım pcde wifi olması gerekiyor. Wifi var mı pcnizde ? Genişletmek için tıkla... Bluetooth var Wi-Fi yok masaüstü pc var Artı 0 Eksi
FelipeMelo dedi: Yayınlaya basacaksınız oradan karşınıza çıkar. Ama sanırım pcde wifi olması gerekiyor. Wifi var mı pcnizde ? Genişletmek için tıkla... Bluetooth var Wi-Fi yok masaüstü pc var
FelipeMelo Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 3 Ocak 2024 #19 Ahmet60Burak dedi: Bluetooth var Wi-Fi yok masaüstü pc var Genişletmek için tıkla... Wifi olmadan kablosuz ekran bağlantısı olmuyor diye biliyorum. Emin değilim ama yine bir de siz araştırın. Artı 0 Eksi
Ahmet60Burak dedi: Bluetooth var Wi-Fi yok masaüstü pc var Genişletmek için tıkla... Wifi olmadan kablosuz ekran bağlantısı olmuyor diye biliyorum. Emin değilim ama yine bir de siz araştırın.