12 GB ekran kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cigabayt Bakkalcıoğulları'nın nesli tükenmeli...

Bir de oyun oynayarak havalı olduğunu sanan çocuklar var. Ebeveynleri sanki 'salak', 'ahmak', ve onların 'kötülüğünü' istiyor. Sanki 'oyun oynama, ders çalış' diye boşuna bağırıyorlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de oyun oynayarak havalı olduğunu sanan çocuklar var. Ebeveynleri sanki 'salak', 'oyun oynama, ders çalış' diye boşuna bağırıyor...

Oyun ve gerçek hayat arasında birçok bağlantının olduğunu söyleyebilirim. Oyunların hayatımızda gerçekten olumlu ve olumsuz etkileri (daha çok olumsuz) var. Oyunların en sevdiğim özelliklerinden birisi, insanı düşündürüyor olmasıdır. İnsan bir oyunu oynayarak bazı şeyleri sorgular (Örneğin: ''Gerçeklik gerçek mi'') gibi.

Ancak asıl olan ''gerçek hayat'' olduğu için, dediğinizde haklısınız.

Oyun ve gerçek hayat arasında birçok bağlantının olduğunu söyleyebilirim. Oyunların hayatımızda gerçekten olumlu ve olumsuz etkileri (daha çok olumsuz) var. Oyunların en sevdiğim özelliklerinden birisi, insanı düşündürüyor olmasıdır. İnsan bir oyunu oynayarak bazı şeyleri sorgular (Örneğin: ''Gerçeklik gerçek mi'') gibi.

Öncelikle oyun oynamayı ortaokul zamanlarımda bırakan birisi olarak söylemek isterim, bu tür şeyleri sorgulamak için daha hızlı, akıcı ve yararlı bir kaynak var. İsmi 'kitap'.

Yorum yok. İmzayı boşuna yazmadık :)
Konunun yeri burası değil ama bir şeyler yazayım yinede :)
Aynen imzandaki gibi, cahil insana laf anlatmaya çalışmayacaksın. Çok doğru.

Birde söylermisin acaba neremiz benziyormuş ben birileri doğru öğrensin diye sinirleniyorum sonucta sen ne anlarsin diyorlar bence senin asıl onlardan farkın yok.

Bu tür insanlarla çok karşılaştım. Karşıdakinden 'aslında sen bilmiyorsun' lafını da o kadar çok duydum ki... Bu forumdaşın da bahsedilen çocuklardan bir farkı yok, inancı koruyun! Bu tür insanlara aldırmayın...

• Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur. (Sadi)
  • Boş kap, dolu fıçıdan çok ses çıkarır. (John Lyly)
  • Büyük cinayetler ancak büyük cahiller tarafından işlenmiştir. (Voltaire)
  • Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline. (La Edri)
  • Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan gönlünü yaralar. (Hz.Ali r.a.)
  • Cahil insan kendi kendinin bile düşmanıdır; başkasına dost olması nasıl beklenir. (Sokrates)
  • Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. (Mevlana)
  • Cahil kral, taç giydirilmiş eşektir. (İngiliz Atasözü)
  • Cehalet öyle binektir ki, üzerine binen zelil olur, arkadaşlık yapan yolunu kaybeder. (Hz.Osman r.a.)
  • Hareket halindeki cehaletten daha korkunç hiçbir güç yoktur. (Bernard Shaw)
  • İnsanın cahil olduğunu bilmesi, ilme atılmış ilk adımdır. (Benjamin Franklin)
  • İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır. (Hz.Ömer r.a.)
  • Öğrenmek pahalıdır, ama cehalet ondan da pahalıdır. (Henry Clausen)

Atasözlerimizden bazıları :)
Kısaca;
Kendi bildiğinle yetin ileri de sana yarayacak olan yine kendi bilgindir. (Murat5038) :)

''Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan gönlünü yaralar.''

Sözünü çok yaşadım. Aynen hiç değişmez tepki hep aynıdır. Bende bunu karşımdakini kolay tanıma yöntemine çevirdim kullanıyorum.

Ne yazık ki bu medyamızda da mevcut. Turkcell, 3 nesil önce bir telefonu 'süper akıllı telefon' olarak tanıtıyor. Vestel 4K'yı evlere taşıyan ilk firma olduğunu iddia ediyor, Teknosa ise basit özelliklere vurguluyor, insanların dikkatini çekiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı