Bir de oyun oynayarak havalı olduğunu sanan çocuklar var. Ebeveynleri sanki 'salak', 'ahmak', ve onların 'kötülüğünü' istiyor. Sanki 'oyun oynama, ders çalış' diye boşuna bağırıyorlar...
Oyun ve gerçek hayat arasında birçok bağlantının olduğunu söyleyebilirim. Oyunların hayatımızda gerçekten olumlu ve olumsuz etkileri (daha çok olumsuz) var. Oyunların en sevdiğim özelliklerinden birisi, insanı düşündürüyor olmasıdır. İnsan bir oyunu oynayarak bazı şeyleri sorgular (Örneğin: ''Gerçeklik gerçek mi'') gibi.
Ancak asıl olan ''gerçek hayat'' olduğu için, dediğinizde haklısınız.
Oyun ve gerçek hayat arasında birçok bağlantının olduğunu söyleyebilirim. Oyunların hayatımızda gerçekten olumlu ve olumsuz etkileri (daha çok olumsuz) var. Oyunların en sevdiğim özelliklerinden birisi, insanı düşündürüyor olmasıdır. İnsan bir oyunu oynayarak bazı şeyleri sorgular (Örneğin: ''Gerçeklik gerçek mi'') gibi.
Öncelikle oyun oynamayı ortaokul zamanlarımda bırakan birisi olarak söylemek isterim, bu tür şeyleri sorgulamak için daha hızlı, akıcı ve yararlı bir kaynak var. İsmi 'kitap'.
Birde söyler misin acaba neremiz benziyormuş? Ben birileri doğru öğrensin diye sinirleniyorum sonucta. Sen ne anlarsin diyorlar. Bence senin asıl onlardan farkın yok.
Birde söylermisin acaba neremiz benziyormuş ben birileri doğru öğrensin diye sinirleniyorum sonucta sen ne anlarsin diyorlar bence senin asıl onlardan farkın yok.
Bu tür insanlarla çok karşılaştım. Karşıdakinden 'aslında sen bilmiyorsun' lafını da o kadar çok duydum ki... Bu forumdaşın da bahsedilen çocuklardan bir farkı yok, inancı koruyun! Bu tür insanlara aldırmayın...
Ne yazık ki bu medyamızda da mevcut. Turkcell, 3 nesil önce bir telefonu 'süper akıllı telefon' olarak tanıtıyor. Vestel 4K'yı evlere taşıyan ilk firma olduğunu iddia ediyor, Teknosa ise basit özelliklere vurguluyor, insanların dikkatini çekiyor...