12 GB RAM sistemde Windows bellek kullanımı yüksek

Görev yöneticisi üzerinden buranın fotoğrafını atabilir misiniz?

Ekran Alıntısı.PNG

8 + 4 gb belleğin var o zaman ? 4 gb olan bellekte bir sorun meydana gelmiştir. Attığın ekran görüntülerinde bunu da gösteriyor. Bios'a girip oradan belleklerine bakabilirsin. Veya cpu-z programı ile de belleklerine bakabilirsin.

8 GB RAM'iniz var ve 2 GB'ı kullanılıyor.
Kaç RAM kullanıyorsunuz tek 12GB Ram mi? belki RAM Zarar görmüş olabilir.
4x8 12 gb ramım var

Eki Görüntüle 1081007
1624532334067.png

Eki Görüntüle 1081007

Bir de bende neden SSD varken neden HDD görünüyor bende?

8 + 4 GB belleğin var o zaman? 4 GB olan bellekte bir sorun meydana gelmiştir. Attığın ekran görüntülerinde bunu da gösteriyor. BIOS'a girip oradan belleklerine bakabilirsin. Veya CPU-Z programı ile de belleklerine bakabilirsin.

1624532499401.png

Wise Care 365 baktım zarar görmemiş?
@tavuklupilavlı donanıma ayrılmış kısım 4.1 GB. Kullanılabilir 7.94 GB yazması normal. Donanıma ayrılmış RAM miktarını nasıl azaltırsınız onu bilemiyorum ama. Ayrı konu açabilirsiniz onun için.

Ya of dün her şey yolundaydı ne güzel.
@tavuklupilavlı donanıma ayrılmış kısım 4.1 GB. Kullanılabilir 7.94 GB yazması normal. Donanıma ayrılmış RAM miktarını nasıl azaltırsınız onu bilemiyorum ama. Ayrı konu açabilirsiniz onun için.

YouTube'dan baktım MSConfig'ten RAM kullanımını kapatın diyor bende zaten kapalı.

Demek ki sorun orada şimdi onu çözmeye çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı