12 GB VRAM 2K'da kaç yıl yeter?

Hayatımda ilk defa AMD kart aldım bir daha Nvidya kullanmayı düşünmüyorum. Herkesin ağzında Wattman var anlamış değilim, ne Vram derdim var ne bişey.

Yok Amd kaka diyorsan ben 3090 alırdım ama tavsiyem bütçe yeterse 7900 XT yoksa 6900 XT.
4-5 yıl o kart için komedi olur.

Hocam o AMD devri bitti artık çıkın şu wattman olaylarından. rx 570 580 590 gibi kartlar sorunlu kartlardı. Amd driver konusunda aştı artık onları. Bırakın şu NVIDIA fanboyluğunu gereksiz para kazandırıyosunuz şu firmaya. Onun eşdeğeri rx 6800 xt 16gb vram NVIDIA tarafına bak adamlar 2k karta 12gb vram koymuş :D Şaka gibi sırf dlss var diye alıyosunuz bu kartı. Ona bakılırsa DLSS'e neredeyse yakınında FSR var.
Hocam AMD kartlarında sorunlar bitmedi diye biliyorum. Sadece azaldı. Hala riskleri var. Yanlışım varsa düzeltin.

Bir de hocam 4000 serisi için Power da değişmeniz gerek eğer almadıysanız dikkatlı alın Power'ı ben bilmediğim için 3080 bakıyorum.
Tamamen sıfır PC toplayacağım. Hazırda hiç parçam yok.

Hocam AMD kartlarında sorunlar bitmedi diye biliyorum. Sadece azaldı. Hala riskleri var. Yanlışım varsa düzeltin.
Tabi hala sıkıntısı var. Ama o fiyata AMD kısmında 4k oynatabilecek kart var onu demek istiyorum sadece. Şu NVIDIA VRAM'den kısmasa hiçbir sorunu yok. Adamlar RTX 4070 Ti 12GB VRAM veriyor, RTX 4060 Ti koyuyor 16gb şaka mı şimdi bu.

Hocam şans biraz da şu an a kadar 460 570 580 590 5600 5700 6500 kullandım daha birinde yemedim WattMan şu an dada 5700XT kullanıyorum daha bir sorun yaşatmadı ama garantisi var mı yok.

Hocam aşırı overclock yapmadıgnız sürece o ekran kartları watman hatası vermez üstüne güzel bir PSU seçersiniz hayatınızı yaşarsınız bendeki kart bilen 12 GB VRAM'i var 9K fiyata 20kya 12 vream değmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı