12. nesil Intel işlemciler ne zamana kadar piyasada kalır?

pagan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sistemim için upgrade düşünüyorum ama muhtemelen bu nesli geçip bir sonraki nesilde yapacağım. GPU işi kolay ama anakartım sadece 12. nesil Intel desteklediği için işlemcimi o şekilde almak zorundayım. Mesela 2-3 yıl sonra RTX 50 veya RX 8000 serisi çıkınca upgrade yapacak olsam piyasada 12. nesil i7 işlemci bulabilir miyim?

12400F üstü fahiş fiyatlı bile bütün 600 serisi anakartlar BIOS güncellemesi ile 13. Nesil destekliyor yalnız.
Benimkinin özelliklerinde yazmıyor hocam bir de Vatan Bilgisayar'da sordum bu anakartlara 13. nesil takınca sorun yaşanıyor geri getiriyorlar dedi çalışan ondan 13. nesili hiç düşünmedim bile. Acaba BIOS ile iyileştirme yapılma ihtimali var mı.

Şimdi imzada gördüm H610 varmış, 13400F'ye kadar çok rahat takarsınız vatan çalışanları sallamış gene.

Şimdi imzada gördüm H610 varmış, 13400F'ye kadar çok rahat takarsınız vatan çalışanları sallamış gene.

Sitesinde böyle görünüyor sonradan fark ettim bunu sanırım dediğiniz gibi destekliyor. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…