12 Nisan saçmalığı ve bunu yapanlar

Biri bana anlatir mi lütfen çok merak ettim konuyu anlamadim sorun nedir?
İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılmasına karar verildiği zaman bazı ergen feministler sosyal medyada birbirlerini biber gazı yapmaya teşvik edip örgütlenmeye çalıştılar. Bununla dalga geçme anlamında 12 Nisan'ı "tecavüz günü" ilan eden 3-5 erkek kullanıcının yaptığı ironiyi anlamayan potansiyel tecavüzcüler olayın üstüne atlayıp ciddi ciddi kadınları tehdit etmeye başladı ve iş büyüdü. EGM açıklama yaptı, ciddi olan/olmayan erkeklerin çoğusu gözaltına alındı.
 
Olayı anlatıyorum; 2 tane lolcü Selen bu fani dünyada yeteri kadar ilgi göremediklerini düşünüyorlardı ve kendilerini öne çıkartacak bir kılıfa ihtiyaçları vardı. Bunun çözümünü, cinsiyet üzerinden kendilerini masum rolüne çektirtecek bu olayda buldular. Başladılar 3, 5 tane fake erkek hesabı açıp, akımın ilk kıvılcımını verdiler. Zamanla olay gelişti, destek veren sıkıntılı tipler türedi derken en son bu noktaya ulaştı.
 
İstanbul sözleşmesi'nin kaldırılmasına karar verildiği zaman bazı ergen feministler sosyal medyada birbirlerini biber gazı yapmaya teşvik edip örgütlenmeye çalıştılar. Bununla dalga geçme anlamında 12 Nisan'ı "tecavüz günü" ilan eden 3-5 erkek kullanıcının yaptığı ironiyi anlamayan potansiyel tecavüzcüler olayın üstüne atlayıp ciddi ciddi kadınları tehdit etmeye başladı ve iş büyüdü. Egm açıklama yaptı, ciddi olan/olmayan erkeklerin çoğusu gözaltına alındı.

Teşekkür ederim.
Olayı anlatıyorum; 2 tane lolcü selen bu fani dünyada yeteri kadar ilgi göremediklerini düşünüyorlardı ve kendilerini öne çıkartacak bir kılıfa ihtiyaçları vardı. Bunun çözümünü, cinsiyet üzerinden kendilerini masum rolüne çektirtecek bu olayda buldular. Başladılar 3, 5 tane fake erkek hesabı açıp, akımın ilk kıvılcımını verdiler. Zamanla olay gelişti, destek veren sıkıntılı tipler türedi derken en son bu noktaya ulaştı.

Teşekkürler.
 
Kendisini solcu (bence bu terim bile onların seviyesini yükseltir ama) göstermeye çalışıp onu bile başaramadan olay çıkarıp paçayı kurtarmak için sağçı kılığına giren tiplerdir. Bu olayın bence Z kuşağıyla alakası yok, bu olay eğitimsizlikle alakalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı