12 Nisan saçmalığı ve bunu yapanlar

Olayı baştan anlatıyorum;

**** Otağ Facebook grubunda F****** Y*** isimli yönetici dalga geçme amaçlı yabancılardan gördüğü 12 Nisan'ı paylaştı, olayın en başında tecavüz yoktu, sadece erkekler kendini kadınlar gibi haksız mağdur göstermeye çalışacaktı

Gruptakiler yorum attığı için gruptaki herkes postu gördü, grupta alay konusu oldu.

Grupta BGY, **** Otağ (aynı grup değil) gibi gruplar ciddi olmaksızın erkeklere karşı bir post gördüğünde 12 Nisan'ı ironik olarak yazdı.

Bazı arkadaşlar olaydan alakasız twittera taşıdı, bu kişiler olayı ciddi sandı.

#GençlerNeİstiyor tagının başladığı gün herkes Facebook'ta hypeladı.

Hayatta amaçları sadece duyar ve 250 gr olan insanlar olayı ciddi sandı, Instagram sayfaları Twitter'dan gördüklerini paylaştı.

Feminazi toplumlar kadınları tecavüzü ve cinayeti katarak Twitter'da hypeladı.

Olay büyüdü, herkes mizah moruk diyerekten toplumdan salak damgası aldı, EGM'ye bildirildi, gözaltına alındı vs.

12 Nisan geçti.

Olayın kadınlar tarafından oluşumu:

***** Otağ grubunda ki 1-2 kız (Bunlar ezik psikolojisi ile grupta sürekli feminazilik yapanlar) twitterda fake account ile yaydı, diğer twitter hesaplarına yaydı.

Güjlü* kadınlar durumu ciddiye alıp yanınızda bir şeyler taşıyın vs. vs. diyerekten tweetler attı.

rAmcılar* ve ergen feminaziler olayı büyüttü.

Bu hikayede yanan yine erkekler oldu.

Özet : Konu ilk çıktığında tecavüz ile alakası yoktu, toplumda ki bazı cisimler olayı tecavüze çekti, feminaziler ise mağdur rolü yaptı.
 
12-17 yaş arası kişiler. Ciddiye almaya değmez. Koskoca EGM bunların hakkında bildiri yayınladı, yarısından fazlası yüzsüz gibi onunla da dalga geçmek için profil fotoğrafını Cumhurbaşkanı yapıp ismini sağcıymış gibi değiştirdi. Akıllarınca gönderme yaptıklarını zannediyorlar. Yeni nesil mizah bu işte. İsteyen boomer, isteyen yobaz, isteyen de çomar desin. Yeter artık. Mizah değil bu. Sınırı aştılar. Gelen geçen her şeyle dalga geçiyor ve kara mizahtan bahsediyor. Yemişim kara mizahını. İş buraya kadar gelmiş, hâlâ kara mizahtan bahsediyorlar. Bu saatten sonra yaşa bakılmayıp cezası neyse verilmeli. Sosyal medya bakanlığı falan açılmalı, yetkililer durumu anlayamıyor çünkü.

Zaten Alp Cimke 15 yaşındaydı, olaylar yaşanınca attığı o kadın fotosu da fake zaten fakat bu olaylar artık olmamalı, gerekirse tüm kara mizah zımbırtısinin önüne geçilmeli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı